2010-03-28
 05:31:52

Nicolas Sparks

Köpte min andra bok till min kollection av Nickolas Sparks böcker idag, så nu har ja två styckn... bara 13 kvar!

Jag rekommenderar verkligen hans böcker, min favorit hittills är The Last Song som faktiskt kommer ut på film här nästa helg!!


Min nya bok: The Lycky One


Min månader gamla bok: The Rescue

2010-03-26
 19:10:41

I am dead

Track meet..... gick val ganska bra men jag mar inte sa bra idag. Efter att jag hade sprungit 100 meter, 800 meter stafett och 400 meter stafett hade jag ganska sa ont i mina ben, speciellt i hoger men min tranare tvingade mig sa klart att springa de sista 200 meter och mina ben dog seriost, och idag var vi tvungna att ga ut och jogga men jag vande om for det gjorde sa ont och nu sitter jag har med en pase is och spelar farm ville.... Men jag maste saga att det var hur kul som helst att springa 100 meter :D

2010-03-25
 06:14:02

Track meet

Ni vet att jag har börjat på stavhopp, som tillhör friidrott, men här har vi liksom en huvudtränare för alla grenar och ni kan aldrig gissa vad jag fick reda på idag. Jag visste att det skulle vara ett sk. Track meet (när massa friidrottare från olika skolor kommer hit för att tävla) men jag trodde inte jag skulle vara med för detvar alla grenar förutom stavhopp, men tydligen så ha had skrivit upp mig på:
1. 100m
2. 200m
3. Stafett 400 meter (fyra personer sprnger ett hundra meter var)
4. Stafett 1600 meter (fyra personer springer två hundra meter var)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

För det första, jag är inte bra på sprint om det är längre än 60-80 meter, för det andra, jag har aldrig sprunit stafett förut.... jag kommer dö!! Seiöst jag provade 200 meter ida, jag kom inte längre än 100 meter... har ingen aning om hur det här kommer gå!


Btw, jag blev hypnotsrad idag också, hur skönt som helst, jag somnade på två minuter och det känndes som om jag svävade!!!


Som ni kanske ser så funkar inte mitt tangentbord så väldigt bra, så jag kommer sluta här men önska mig lycka till imorrn, jag lär behöva det....

2010-03-24
 04:31:30

New Moon

Jag kom på en sak jag glömt nämna, natten till lördag släpptes New Moo DVDn och om du köpte den på Walmart fick man en extra "seak peak" från Eclipse och självkart var ja tvungen att köpa den!!!! Även fast jag inte trodde det gick så måste jag säga att jag tror Eclipse kommer bli ännu bättre än New Moon.

Var bara tvungen att berätta det, har den kommit ut i Sverige än?

Filmomslaget för Walmarts special edition är hur coolt som helst, om du kollar rakt framifrån ser det ut som på bilden men om du vinklar den ser du antingen Edward på ena sidan och torget i Volterra eller Jacob och "The Wolfpack"...hihi I like!!



2010-03-22
 05:51:24

Scap booking, disney movies and spring weather!

hej allihopa!! Jag igen.. efter ganska lång tid, men det finns inte så mycket att ta upp, hörde att ni fått ännu en snöstorm där hemma, själv tillbringade  jag dagen utomhus i det varma vår vädret, det var så sjukt underbart efter all snö sedan oktober!! 
Jag har också jobbat väldigt hårt på min Scrap book, i fredags gick jag över till Michelle och vi jobbde åtta timmar på den samtidigt som vi kollade på MASSA disney filmer... vi såg:
♥ Lion King 2 ♥ Peter Pan ♥ Sleeping Beauty ♥ Lady and the Tramp ♥ Toy Story 2 ♥ Snow White ♥ Cinderella ♥ Alice in Wonderland ♥ och jag kommer inte på fler men sedan igår åkte vi till Rapid för att köpa skor till min klänning jag ska ha på prom, som jag köpte förra veckan by the way, och så passade vi på att se Alice and Wonderland... den nya hihi och den var verkligen värd att se! Så idag blev en vilodag men jag satt också ytterliggare fyra timmar med min Scrap book :D

Ja, en sak till, förra helgen ställde vi om klockan till sommartid så nu är jag bara sju timmar efter er ;)



2010-03-17
 19:38:17

Happy St. Patrick's Day

Idag ar det St. Patrick's Day och eftersom ingen vill beratta for mig vad det handlar om visste jag inte att man skulle kla sig i gront, och om man inte gor det sa far de i gront ga omkring och nypa en sa, ja jag har antagligen massa roda marken pa armen nu haha...

2010-03-11
 23:31:43

18 minuter

Nu ar det 18 minuter till helg, den har veckan har varit en ganska lugn vecka men jag ar sa himla trott, antagligen for att stavhopp bojade i mandags, och vi var tvugna att jogga och min kondition ar inte rikstigt pa topp om jag sager sa, sa i tisdags hade jag mer traningsverk an jag haft pa lange!!!

I mandags fick vi vara graduation klader (cap & gown), det borjar verkligen narma sig nu!!!



2010-03-08
 16:46:56

R.I.P Nikki <3

Jag har verkligen blivit dalig pa att blogga men nar internet tar hundra ar att ladda tappar jag bara lusten. Nu sitter jag dock i skolan och har inget battre for mig, vi var tvungna att skriva en sk "research paper" pa 3-5 sidor till idag men alla var inte klara sa jag har inget att gora. Igar var det Oskars galan och vi var bjudna pa middag hos Adindas vardforaldrar sa jag var hemma kvart over tio (jag kunde faktiskt se det live utan att vara uppe hela natten hihi) men nar jag kom hem var jag tvungen att skriva klart the research paper (vet inte riktigt hur jag kan oversatta det), sa jag gick och la mig lite over tolv..... Men jag ar inte valdigt trott idag faktiskt, jag trodde det skulle vara varre.

Sedan har jag en valdigt trakig nyhet som jag borde beratta om, men som manga i slakten redan vet om. Var ena hund, Nikki, dog forra helgen, sa forra veckan var inte sa rolig. Lexi var andra hund madde nog samst av oss alla, hon at ingenting och hon ville helst vara ensam. Sa i fredags, bestamde vi oss for att aka och titta pa en annan hund, jag vet valdigt tidigt men det var bara sa ensamt, sa vi kom hem med Padame som har samma mamma som Nikki, och hon ar sa gullig, hon har manga likheter med nikki, inklusive allt tiggande haha. Lexi var sa overlycklig och de kommer valdigt bra overrens. Och... hon ater ;D

Men jag saknar fortfarande Nikki otroligt mycket!!!!

Eftersom jag ar i skolan kan jag inte lagga upp nagon bild men forhoppningsvis vill jag tid i veckan sa jag kan ladda upp nagra, om internet funkar saklart!


Ha det sa bra, lektionen slutar om nagra minuter sa jag maste sluta :D