2009-04-30
 17:40:07

Rösta på min blogg!!! <3

Ett snabbinlägg nu, snart kommer Kristin och co, ska som sagt bli suuperkul!!!

Tänkte bara önska alla en bra valborg! <3

Och just det, jag är med och tävlar om veckans blogg på http://peassyster.blogg.se!! Så glöm inte rösta här, jag är nr 5!!!!

LOVE U <3
2009-04-30
 12:10:44

Guess that star...

VEM?!!

haha kan ni gissa vem det är?!! Okej, jag avslöjar....kolla bilderna!


före......


....efter


Var han inte bara för söt när han var liten?!!
2009-04-30
 10:44:19

In school

hejhej

Nu står jag i skolans datastuga och har tråkigt som vanligt...nej men jag tänkte faktiskt ta och skriva till USA, ta vara på tiden liksom.
Idag får jag min nya dator....om vi ska köpa den, jag ska prova ett tag först. Pappa och mamma vil så gärna att jag ska ha en dator i USA och min nu funkar inte speciellt bra, så vi får se hur den ny aär :D

Jag kommer inte kunna blogga ikväll eftersom vi får gäster, de kommer ca kl fem och jag kommer hem vid tre, då MÅSTE jag städa mitt rum *suck*

hejdå så länge! :D


kände för att lägga upp en bild från i sommras...stranden i Tyskland :D
2009-04-29
 20:46:53

Himlen är oskyldigt blå <3

Nu har jag hoppat hopprep i 20 min, jag känner faktiskt att min kondition har förbättras, jag visste att det gick fort men så fort?!! Aja så jag ska gå ner och duscha och sedan kolla på Grey's Anatomy, älskar den serien med...the OC, One Tree Hill och Grey's Anatomy <3<3

Imorgon är det sista dagen i skolan innan 4 dagars helg (har z-dag på måndag...YAY) och på kvällen valborg. Mina sysslingar kommer hit, har blivit som en tradition, och det ska bli jätteroligt!!! <3
Tack Kristin för den fina kommentaren btw, ses imorgon ;D <3


Här är en annan låt som väcker känslor! Himlen är oskyldigt blå, som Matilda och Sara sjöng på skolavslutningen...OMG vad jag grät då, fatta hur det kommer bli i sommar innan jag/vi åker!!!!

2009-04-29
 20:34:47

95 dagar kvar!

I måndags fick jag ett mail från vin värdfamilj i SD, inga speciella nyheter precis men de berättade bland annat att de hade köpt Twilight tihi, självklart har jag berättat för dem om mitt stora intresse för seien, jag menar man måste ju förvarna dem xD   så i helgen skulle de poppa popcorn och kolla på den hihi :D

De har också startat en nedräkning, eftersom jag fick reda på att jag kom med på campet så vet vi nu att jag kommer anlända till Custer den 1 augusti som, enligt dem (har inte räknat själv) är 95 dagar kvar! Jag blir verkligen stressad!!!
så om 95-14 dagar lämnar jag Sverige, känns ganska sorgligt faktiskt men ändå självklart jättekul också.

Bara så ni vet, om ni har ngra frågor till mig om mitt utbytesår, hur jag gjorde för att anmäla mig, hur jag bestämmde mig för att åka eller rent allmänt är det bara att fråga. Ni kan fråga vad som helst, jag älskar att svara på sådana frågor!!


byebye <3

2009-04-29
 18:58:36

Veckans imprint!

Jag har utsetts till veckans imprint på sagathetwilight.blogg.se!!

Superkul, verkligen! TACK!!! <3<3<3
2009-04-29
 15:02:16

You'll be in my heart <3

Sitter här hemma och lyssnar på lite musik, sådan musik som jag inte har lyssnat på på hur länge som helst, okej typ sedan Twilight kom in i bilden, vilket faktiskt var ganska länge sedan, visste ni att den 8 maj är det sju månader sedan jag började läsa Om jag kunde drömma? Det är det!...okej iallafall, tills Twilight kom in i bilden och jag uppteckte band som Muse, Paramore, Linkin Park mm....främst MUSE!!
Men jag har faktiskt saknat de här låtarna, vissa av dem väcker minnen och andra har bara så otroligt fin text som påminner mig om viktiga personer i mitt liv, och jag är väldigt känslig mot sådant just nu, jag kommer sakna så många, men ändå kan jag bara inte låta bli att lyssna! 
Jag ÄLSKAR disneylåtarna, de är verkligen hur fina som helst, just nu spelas You'll be in my heart, från Tarzan ni vet? den är helt underbar om ni frågar mig!

Nu ska jag fortsätta lyssna och sedan hoppa lite hopprep, jag måste verkligen träna upp min kondition. Tisdag v.20 har vi konditionstest vilket inte kommer gå så bra om jag inte börjar träna nu!


You'll be in my heart - by Phil Collins
2009-04-28
 21:49:37

One Tree Hill

Nu har jag precis tittat klart på det nyaste avsnittet av One Tree Hill, älskar den serien!!! ngn mer?

Sedan pratade jag också med Sara,väldigt roligt! Det är verkligen skönt att kunna prata av sig lite med ngn som verkligen förstår hur det känns, hon ska också till USA nästa år fast till Montana. Och så var det så länge sedan vi pratade OCH TRÄFFADES!!!! Jag saknar henne så mkt, och Matilda med...och alla andra...OMG jag får panik, vet inte hur jag ska hinna med att umgås med alla innan jag åker, men jag måste!!!!!!

Nu ska jag gå och lägga mig, annars blir mamma inte så glad, jag ska ju ändå upp kl 06.00 imorgon och det var länge sedan jag sov mer än 7 h.

NattiNatti! <3<3


One Tree Hill

2009-04-28
 19:29:25

Taylor + Salena?

För ett tag sedan startade ett rykte att Taylor Lautner och Salena Gomez har börjat dejta efter att de hade setts tillsammans i Vancover....jag vet, så fort två kendisar umgås betyder det att de dejtar...nej självklart inte men igår las det ut fler bilder på dem tillsammans. Det behöver fortfarande inte betyda att de dejtar, och jag säger inte att det är vad jag tror. Meningen med det här inlägget var bara att jag ville lägga ut dessa urgulliga bilderna!

Min första tanke för ngra dagar sedan var: "Taylor och Salena? nej!" men när man ser dessa bilder kan jag inte låta bli att ändra uppfattning för är de inte såå söta tillsammans?! Det tycker iallafall jag!

Förlåt om det blir mycket nyheter om Twilight, det är bara det att jag älskar att vara uppdaterad om vad som händer och jag kan bara inte låta bli att lägga ut tankar om det här på bloggen!!


Taylor Lautner & Salena Gomez i Vancover

2009-04-28
 19:07:29

"Ja. Nein. Weil Haie nicht rückwärts schwimmen. 1,772453..."

HejHej!

HAr ni haft en bra dag i skolan? Min dag har inte varit så jättekul. Patrik plågade oss på idrotten som vanligt, den här gången skulle vi först jogga....hur långt var det?...sja en bit och därefter gå stavgång uppför Väsjöbacken (en skidbacke) och springa nerför. Det skulle vi upprepa tre gånger med 200 meters jogging mellan varje!!!!!!!!!
Dessutom hade vi en extra lång tisdag eftersom vi hade matteprov på eftermiddagen. Det gick helt okej...hoppas jag!
Men nu är jag iallafall hemma och INGA läxor, superskönt. Så nu tänkte jag ta och lära mig lite tyska för kolla vad jag hittade i min brevlåda när jag kom hem!! Hoppas bara DVDn kommer snart, iallafall innan helgen!!!

Jag har faktiskt lärt mig en sak, okej jag kan det inte utantill än men det kommer nog xD

B: "Du musst mir ein paar Antworten geben!"
E: "Ja. Nein. Weil Haie nicht rückwärts schwimmen. 1,772453..."

förstår ni?! hehe :D

2009-04-27
 18:47:38

25 års utbildning...

hahaha jag var bara tvunegen att lägga ut det här:

Mamma kommer hem och berättar om lunchen då de firat henne för att hon jobbat på IBM i 25 år.

TOVE: Men Fanny har ju gått i skolan i 25 år.

Bör tilläggas: hon var seriös i ngra sekunder tills hon fattade vad hon sagt.


haha som sagt...min humor xD


Nu har jag också länkat till Emmas blogg! (om du vill förstås, annars tar jag bort den!)
Och glöm inte följa mig på bloglovin :D
2009-04-27
 18:39:27

Cullenism... xD

Hej på er!!
Jag kan faktiskt säga "er" nu, antalet läsare har faktiskt ökat, VÄLDIGT KUL!!!
För en stund sedan kom jag hem från en lång men faktiskt helt okej dag. De första två lektionerna, Matte och Spanska var faktiskt inte jättetråkiga, vi fick jobba mkt själva vilket jag tycker är skönt!
På idrotten fick vi tillbaka provet från v. 16 och jag blev nöjd...trodde det skulle gå mkt sämre! Men sedan körde vi softball, det är såå kul, om man träffar bollen, vilket jag gjorde båda gångerna haha xD
Sedan hade jag redovisning i svenskan om The Twilight Saga, innan lektionen hoppades jag att jag inte skulle hinna redovisa men nu känns det väldigt skönt att det är över. Jag var otroligt nervös och jag skakade hela tiden, trots att Emma inte märkte det. OCH...jag glömde nämna en jätteviktig detalj...ATT THE CULLENS ÄR "VEGETARIANER"...Ooops!
Visste ni förresten att det finns en ny religion skapad av the twilight fans? Cullenism. Man ska bland annat vallfärda till Forks ngn gång samt dricka en röd dryck varje dag. Självklart finns det fyra heliga böcker också ;D
Det låter helt sjukt men man kanske passar som en Cullenist eller vad säger ni? hahaha


hehe tog bilden av Emma

Nu sk ajag snart äta och sedan har jag lovat Tove att följa med till Apetito för att köpa glass. Matten måste också göras...omg shit!!! jag måste fylla i visumformulären också!!! Måste nog strässa igenom kvällen mer än väntat :S
2009-04-26
 21:00:56

Twilight special edition

JIPPPIE!!!

Så nu har jag beställt Twilight (<3<3<3<3) 2 disc special edition på amazon.co.uk WOOOHOOO!!!
Den kostar ca 30 kr mer än den svenska dvdn, inklusive frakt, men det är SÅÅÅ MKT MER EXTRAMATERIAL!!!!!!!
Jag vet ärligt talat inte varför jag inte har tänkt på att beställa den från UK tidigare, istället har jag gått och väntat i evigheter på att den ska komma ut här. Idag är det tre dagar kvar tills den Svenska dvdn kommer ut :D

Nu ska jag lägga ner datorn för ikväll och gå och lägga mig i ett bad med min bok. Jag blev så sugen på att se "Do you know me" (se tidigare inlägg) att jag inte kunde låta bli att börja läsa Saknad: Jennie 3 år (The face on the milk carton)!

Godnatt!! <3
 

TWILIGHT <3<3

2009-04-26
 18:43:52

Twilighttidning från press stop

Nu har jag beställt två kopior av denna tidning LÄNGTAR!!!!!!!!63 kr på press-stop.se
2009-04-26
 17:50:32

Do you know me - The face on the milk carton

ÅÅÅÅ jag läste på newmoonmovie.org att Rachelle LeFevre (Victoria från Twilight) är med i en film som heter Do you know me, och när jag läste om den uppteckte jag att det är en nästan  kopia av boken "The face on the milk carton", eller "Saknad: Jennie 3 år" som den heter på svenska. JAG BLEV BOKSTAVLIGT TALAT HELT ÖVERLYCKLIG!!! Eftersom det var min favoritbok när jag var yngre!! Och när jag såg ett klipp som de hade lagt ut blev jag ännu gladare och bara suktade efter mer men det finns igen stans, verkligen ingenstans!!!! Varken på google eller youtube, Hur är det möjligt?!!!!

Do you know me:
Young college graduate Ellie Carter seems to have it all; a good home, a solid education and two parents that love her dearly. But when she sees a picture on a milk carton of a missing child that looks disconcertingly like herself, she discovers a terrifying truth about her past. And as the mystery reveals itself, Ellie realizes that the more she knows, the more likely she is to wind up dead. A twisting thriller of political intrigue and psychological suspense, DO YOU KNOW ME is well worth knowing.

Snälla om ni lyckas hitta ngt om den, meddela mig. Jag skulle bli så glad för jag måste verkligen se den!!!!!!!

Se klippet här: http://www.rhitv.com/Movie.aspx?id=201

Do you know me
2009-04-26
 16:19:31

OMGOMGOMGOMG....OH.....MY....GOD!!!!!!!!!!

Efter den här videon från ET dag 3 mår jag mycket bättre än igår!!!
VIDEON ÄR HELA 19 MINUTER LÅNG OCH FULL AV NEW MOON!!!!!!!!!!!!!!!!

Men jag varnar er, den är också full av spoilers, de avslöjar väldigt mkt!!!



ET New Moon 3
by officialspunkransom
2009-04-26
 02:26:53

Deppa över New Moon? Ja faktiskt!

Jaa bara så ska ni veta att egentligen berodde allt deppande på goda nyheter om New Moon och inte dåliga.

Hur mycket jag än älskar den här serien, vilket är sjukt mkt!!, så kan jag inte låta bli att tänka på hur mycket lättare det skulle vara att inte vara så här sjukt besatt som jag är. För om det vore fallet skulle man inte få sitt hjärta "krossat" varje gång man såg bilder på fans tillsammans med RPattz eller Taylor Lautner eller när man läser ngt sådant här och inser att det ALDRIG kommer hända en själv:

Klick! s.23:

1:a pris:
En drömresa till inspelningen av New Moon, uppföljaren till Twilight, i Italien (Montepulciano) och chansen att få en statistroll i filmen! Avresa 25 maj, hemresa 28 maj.
Under inspelningsbesöket ska en stor scen med 400 statister spelas in, där vinnaren har chansen att bli en av statisterna. det finns alltså en stor chans att vinnaren kommer med i den slutgiltiga filmen. Vinnaren måste ha fyllt 15 år och får ta med sig en reskamrat (över 18 år). 

Förtår ni vad det här betyder det är en dröm som går i uppfyllelse, TÄNK ATT SE SIG SJÄLV PÅ BIO, I SIN FAVORITFILM, BASERAD PÅ SIN FAVORITBOK!!!!!!
Jag började ärligt talat gråta när jag läste det, fråga min familj som befann sig i samma rum under sammanbrottet, och inte för att jag var glad utan för att jag var ledsen, på riktigt. JAG VET JU ATT DET ALDRIG KOMMER HÄNDA MIG!!!!!

Sedan bläddrar jag fram till mitt horoskop:
"...Äventyret lockar, du vill upptäcka nya saker, se nya platser och frottera dig med spännande människor...Nya vidder ger dig en härlig känsla av frihet. En exotiskresa kan ge ditt liv en riktigt tjusig guldkant."

ser ni likheterna? jag gör och det gör mig ännu mer ledsen eftersom mina horoskop aldrig stämmer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  
För att bli lite gladare lägger jag upp två klipp :D Eller egentligen så blir jag bara ledsnare efteråt men man kan njuta i stunden!

Plus ett citat som kanske passar (eller bara en liten del, andra meningen iallafall...lite):

Från New Moon:
"Life seemed dark enough at the moment chat I let myself cheat. The hole-holes now-were already aching, so why not? I pulled out the memory-nor a real memory that would hurt too much, but the false memory of Edward's voice in my mind this afternoon-and played it over and over in my head until I fell asleep with the tears still streaming calmly down my empty face." Bella NM

BARA SÅ NI VET: JAG ÄLSKAR FORTFARANDE ALLT SOM HAR MED THE TWILIGHT SAGA ATT GÖRA, BARA DET ATT MAN BLIR LITE (underdrift) FRUSTRERAD VID SÅDANA HÄR TILLFÄLLEN!

Här iallafall, enjoy!

ET DAG 2 - New Moon secrets WIIIE!!!! <3

Hur deppig jag än är såå kan man ju inte vara annat än glad!

Taylor Lautner - Apologize

Ett skolprojekt i skolan där de skulle göra en musikvideo.
ÄLSKAR TAYLOR LAUTNER!! (Dock inte Jacob Black, bör tilläggas!)

GODNATT!
2009-04-26
 01:38:28

En härlig dag i solen och på stan!

Hej, det blir ett väldigt sent inlägg men anledningen är bland annat för att jag oftast stannar uppe väldigt sent på helgerna, just för att jag inte vill att helgen ska ta slut, ngn mer som känner så? En annan anledning är för att jag har typ hela kvällen deppat över New Moon...och då är frågan, kan man deppa över New Moon? och svaret är JA! Förklaring kommer senare.

Men bortsett från kvällens deppande har dagen varit underbar, jag har fått tillbringa den med personen jag älskar mest av allt, min kära lillasyster Tove!
Eftersom det var ett så underbart väder ute, sol och 20 grader i skuggan, bestämde vi oss för att vara ute i solen på förmiddagen. Vi låg i en varsin solstol i trädgården i bara bikini och läste. Jag började med Stolthet och fördom men tröttnade och snodde Så länge vi båda andas som Tove höll på att läsa.
Sedan kl 14.45 tog vi cykeln till brommaplan, jag cyklade och Tove på pakethållaren, och därefter t-banan in till city.
I typ 1½ - 2 h gick vi runt i olika butiker innan vi skulle på bio.
17.30 satt vi i biosalongen och åt poppcorn till reklamen.
The Reader var otroligt bra, det är en sådan film som bara blir bättre och bättre för varje gång man tänkker på den. I början var den dock lite trög men senare blev den helt underbar. Väldigt gripande men inte för mkt tårar, verkligen perfekt!

När jag kom hem sedan tog jag fram tidningen jag hade köpt, Klick! och deppandet började. Men det här inlägget börjjar bli långt och jag lägger in ett nytt inlägg om det senare.
Här kommer inköpslistan från dagens shoppande, det blev många skor (och alla typ likadana xD ) 

dagens inköp

1. Tidning: Klick! 10kr på pressbyrån. Ser ni vad det står där överst? om inte: "VINN EN ROLL I NYA TWILIGHT FILMEN!" (skriker inombords? jag med!)

2. jeansleggings 299kr på gina tricot.

3. Vita skor 500kr från...kommer inte ihåg namnet. Tove som köpte, hon blev överlycklig att det fanns skor i hennes storlek xD

4 & 5. Bruna glatiatorskor med klack. Ord. pris 299kr/st på skopunkten, det ena fick vi 50% rabatt på eftersom det var skopunken. De ena paret (till höger) är mina och det andra delar vi på. Otroligt nog kunde båda ha dem!!


Lässtund med rätt bok i solen på förmiddagen = LIVET!!!
Så länge vi båda andas
Varför gick jag inte bara där ifrån? Just det, för att jag är dum i huvudet.
Jag tänkte lägga upp en bättre bild på den sidan men snäll som jag är ville jag inte avslöja ngt som stod där.
2009-04-25
 10:49:32

The Reader

Godmorgon allihoppa, idag är det lördag, såå himla skönt måste jag säga. Det känns som om den här veckan har varit jättelång, jag behöver verkligen den här ledigheten.
Nästa vecka borde inte vara allt för jobbig, vi är lediga på tisdag fram till 13.00 då vi har matteprov. Anders la proven på en z-dag, väldigt snällt ...not!!! men jag slipper iallafall gå upp kl 06.00 och det är alltid trevligt xD
Idag ska jag vara ute lite i fina vädret, det känns verkligen att sommaren är påväg nu, jag blev lite rädd förra veckan när pappa ringde och sa att det snöade i Enskede, men som tur var så kom det aldrig till oss.
Lite senare ska jag och Tove åka in till stan och shoppa lite...det var sååå länge sedan och jag behöver lite nya vår/somarkläder. Därefter kl.17.30 blir det bio, The Reader. Jag tycker den verkar otroligt bra, och eftersom det var för den filmen Kate Winslet vann sin oscar känns det ganska lovande. Jag älskar Kate Winlet, iochförsig så har jag bara sett henne i Titanic men den är ju sååå bra! <3

Igår fick jag ett mail från min IEC, Dean. Ens IEC är den person som tar hand om alla utbytesstudenter i området, alltså i Custer för min del. Han hade tidigare frågat om skolan, Custer High School, hade tagit kontakt med mig och eftersom de inte har det frågade jag om han tyckte att jag skulle ta kontakt med dem eller om de skulle kontakta mig. Och igår kom då svaret. Så här skrev han:

I talked to ---- --------, the Principal, and he said that your English skills were evaluated so high they did not need to talk to you

Översättning:

Jag pratade med ---- --------, rektorn, och han sa att dina engelska kunskaper var bedömda så högt att de inte behövde prata med dig.

Kan ni förstå hur otroligt glad jag blev? Jag skulle vilja skicka den kommentaren till min engelskalärare som jag hade i ABA, det här var hennes kommen tar till mitt vg i nian: "Jag ger dig ett vg i slutbetyg, men du ska veta att det är vääääldigt väldigt svagt och du ska inte hoppas för mycket på att du kan få ett vg i gymnasiet sedan"
HAHAHA ÄÄÄGD!!!

hehe nu tjatar mamma på att jag ska gå ut i solen och jag kan väl inget annat än att hålla med hehe här kommer trailern till The Reader också:

2009-04-25
 00:32:32

NY, UNDERBAAR HEADER!!! <3

TACK SÅ JÄTTEJÄTTEJÄTTEMYCKET FÖR DEN OTROLIGT FINA HEADERN!!!!!! <3<3

Visst är den helt fantastisk?! Jag älskar den verkligen och allt är Emmas jobb!!!!! TACK!!!!!!!!


Nu ska jag kolla på Grey's Anatomy....efter att jag har lyckats slita blicken från min fina header!

2009-04-24
 18:03:37

ÅK INTE BUSS 177/176!

Hejhej, nu är jag äntligen hemma!
Visst jag har bara barit i skolan i två timmar men det känns mkt längre.
Hemvägen var inte direkt en dröm heller, för det första var bussen försenad, den är alltid försenad, jämt!!! Och för det andra så var det världens kö så bussen rörde sig typ en cm/minut plus att varje gång den stod still, vilket var hela tiden, vibrerade den så här burrr, buurrr, burrr, buurr. Tillslut så domnade ju rumpan av!!!!

Förlåt, jag behövde bara skriva av min ilska.

Det känndes väldigt konstigt att åka till skolan så sent som halv ett, då såg man istället elever som åkte från skolan. Men det var självklart väldigt skönt!
2009-04-24
 09:39:35

ET Del 2


Del 2 funkade inte i förra inlägget så vi försöker i ett nytt!! :D
(se del 1 i förra inlägget : "AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!")

VARNING FÖR SPOILERS!!!


del2
2009-04-24
 09:02:31

AAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*HYPERVENTILERARHYPERVENTILERARHYPERVENTILERAR*

Jag kanske skulle börja med att säga godmorgon, men kolla vad jag precis har tittat på!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROGRAMMEN FRÅN ET!!!!! (ni får stå ut med mina små utbrott)
jag vaknade precis,...humm vad blir det?....1½ timme tidigare än vanligt, eftersom jag börjar 13.50 idag fick jag sova till 10.00 men solen väckte mig tidigare, det är faktiskt ganska skönt att vakna på det sättet. Det kommer däremot inte bli en vana för mig att skriva på morgonen eftersom jag annars vaknar 06.00 och går hemirfån 06.45.
AJA TILLBAKAS TILL ÄMNET! Jag visste att dessa scener skulle komma ut idag och var bara tvungen att kolla på dem det första jag gjorde, can you blame me?!!!!!

Jag kunde inte låta bli att lägga ut dem här, jag kommer inte bli en Twilightblogg men eftersom Twilight tar en ganska stor plats i mina tankar blir det, iallafall i början, ganska mkt av det!

Titta och säg vad ni tycker, JAG DOG KAN JAG MEDDELA!!!!! Speciellt del 2 och ni förstår säkert varför...WIIIIE!!!
(källa finns under videon)

VARNING FÖR SPOILERS!!!


del1



UPDATE:
Del 2 funkade inte men ni kan se det i nästa inlägg!!
2009-04-23
 22:58:55

Visum

Idag fick jag ett brev från EF med en MASSA  papper, och då menar jag verkligen MASSA. Jag hade helt glömt bort att det var en väldigt viktig sak kvar, nämligen att söka visum.
Jag började läsa igenom en del av papprena men det var så många att jag inte klarade av att läsa alla, jag får ta itu med det imorgon. Men jag lyckades snappa upp två läskiga saker.
För det första, man söker ju visum på amerikanska ambasaden, där ska man då gå på en intervju och visst måste man prata engelska där? Det säger ju allt!
För det andra så måste man gå på intervjun själv, man får inte ha ngn med sig...scary!!!

ja det var lite uptates inför USA då, ska gå och lägga mig nu, men jag börjar iallafall 13.50 imorgon eftersom vår dramalärare är på filmhuset hela dagen tihi...väldigt tråkigt att den blev inställd *ironi* men det är faktiskt väldigt kul, jag rekomenderar att välja drama som estetisk verksamhet i gymnasiet!

Och just det btw. jag har lagt upp två stycken klockor till vänster, den rosa visar hur mkt klockan är här och den lila visar tiden i Custer SD. De ligger 8 timmar efter oss tydligen!!

2009-04-23
 20:16:47

Svar på Johannas kommentar :D

Hej igen!

Egentligen har jag inget att skriva omjust nu jag tänkte svara på Johannas kommentar på inlägget "Nya scener från ET...wiiie":

Johanna:
Åh, vilken tid är det programmet och vilken kanal? Jag är också gaaalet besatt av twilght!

Svar: Jag tror inte att det går på TV här i Sverige tråkigt nog :( Ikväll går det ju på TV i Usa men imorgon finns det nog tillgängligt på internet, hoppas jag iallafall!! Om ngn vet ngt annat säg gärna till!!!!!
Och jag är också sjukt besatt av Twilight! <3

BTW.  jag har glömt att berätta att jag och Emma har blivit medlemmar i Sollentuna Biblioteks Twilightklubb, Besatt av Twilight tror jag den hette, och den 8e maj är det en träff där vi ska se på filmen samt prata om boken/filmen. SKa BLI SJUKT KUL!!! Ngn mer som blivit medlem?

<3


2009-04-23
 17:29:00

Misslyckad middag...som vanligt xD

Nu är det officiellt, jag kan inte laga mat, eller inte baka heller för den delen.
Jag fick EN uppgift idag, att koka ris och vad tror ni händer? Självklart glömmer jag att byta platta när det har kokat upp och allt kokar över, hela spisen och kastrullen plus området runt om blev täckt av en vit/gul smörja... så lyckat!
Varje gång jag gör ngt i köket är det något som går fel, ibland större och ibland mindre men det händer alltid!!!

Nu ska jag göra matten och spanskan, ser fram emot det...not. Men det måste göras så varför inte börja i tid så kanske jag kan kolla på ett avsnitt av Grey's anatomy ikväll. Ngn annan som kollar på det? Har jag nämnt att det är Stephenie Meyers favoritserie? hehe det är det iallafall xD

Hejdå för en stund :D


Följ min blogg med bloglovin
2009-04-23
 12:08:02

nya scener från ET...wiiie!

Står i skolan nu. VÄLDIGT TRÅKIGT!!!

Men så såg jag det här och blev genast mkt gladare!!!! Och imorgon kommer vi kunna se programmet här (eller på internet rättare sagt)!! WOOOHOO!!!


"I'm not gonna give up"

*HYPERVENTILERAR!!!!!!!!!!!*
2009-04-22
 20:12:47

Erbjudande på EF

Hej igen!

Det blev verkligen många inlägg idag men jag var precis inne på EFs hemsida och My high school och så såg att de nu har ett erbjudande där. De som anmäler sig innan 15e juni får rabatt på 3000kr.
Så om ni funderar på att åka till usa ett år är det ett tips att anmäla er innan den 15e juni. Då kan ni ju också passa på att läsa lite mera om det.

Se erbjudandet här


Haha pratar med Emma på telefon nu, och EMD dyker upp på TV.
Hennes kommentar:
 "Nej EMD! *ger TVn en mordisk blick* ....  Är Vänner slut? bra. var är fjärren?"

haha det var lite kuligt tyckte jag xD
2009-04-22
 18:54:42

New moon poster aaaaa!!!!

OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!! Första officiella new moon-postern jag tror jag dööör!!

Det blev många inlägg idag, men jag kan inte låta bli, vem kan?!
the wolf-pack
the wolf pack!

bildkälla
2009-04-22
 18:35:52

Behind the scenes

Imorgon är det den 23e april och vi vet ju alla vad det betyder, eller hur?
Entertainment tonight visar bakom scenen av New Moon!!! Can't wait!!!! <3<3

Gud vad man önskar att man kunde se det på TV!!!!!

här är deras reklam, kolla när Jacob springer WIIIIIEE!!!! <3<3<3<3<3


2009-04-22
 17:00:49

Usa

Okej nu tänkte jag bara berätta lite allmänt om min resa till Usa, inte alls mkt men bara så att ni hänger med när jag pratar om det.

Jag kommer nästa år, eller snarare nästa skolår 09/10, prova på livet i Usa. Jag åker ngn gång i mitten/slutet av Juli, alltså bara...*räknar*... SHIT 3 MÅNaDER!!! det var jag inte berädd på, allt går så otroligt fort, det känns som en evighet kvar men det är det ju verkligen inte!
Jag fick precis, eller igår, att jag kom med på EF camp efter att ha varit femma på reservlistan jättelänge WIIIE!!!!! Det är 50% chans att jag och Sara hamnar på samma läger och därmed samma flyg! HOPPaS HOPPaS HOPPaS!!!!!
Jag kommer då åka två veckor tidigare (18-19 juli) än om jag inte hade fått plats sedan kommer jag därifrån åka vidare till min värdfamilj i South Dakota.
Jag fick min värdfamilj väldigt fort, i gämförelse till många andra. Mammas kolegas dotter fick reda på familj TVÅ VECKOR INNaN!!! Usch, jag kommer ihåg hur jobbigt det var att vänta på det där brevet från EF, jag kan knappt föreställa mig hur är att behöva vänta så länge.
Staden de bor i...eller hur översätter man "town", by? nej, det är inte rätt. men iallafall, som heter Custer,med mindre än 2000 invånare, lika många som vi har elever på rudbeck xD Men Custer har ändå många sevärdheter, den ligger precis vid The Black Hills och Mount Rushmore, ni vet presidenthuvudena i berget? Och det verkar så vackert där!!
mina värdföräldrar heter Denny och Donna, och de har två hundar, Siperian Huskys, som heter Nikki och Lexi, såå söta!

Jag kommer inte på så mkt mer att berätta just nu men jag lovar att det kommer komma massor med nyheter senare, den 14e juni är det ett obligatoriskt förberedelsemöte som varar i 4 timmar!!!

Har ni några frågor är det bara att fråga på!

Här kommer fyra bilder :D

Nikki och lexi
Lexi till vänster och Nikki till höger, är de inte för underbara? Men Lexi är dock lite större nu :P

huset
Huset de bor i =D

Mitt badrum
Mitt badrum, men Denny håller fortfarande på att bygga på luckorna.

husvagn
Deras husvagn

2009-04-22
 14:57:06

Rorövovarorsospoproråkoketot xD

Heej! <3

Nu är jag hemma efter en kort men jobbig dag i skolan.
Vi började med två timmar spanska, otroligt tråkigt för er som vill veta. Jag fattar inte, jag tyckte om spanska jättemkt i högstadiet men nu är det helt tvärt om, jag antar att läraren spelar ganska stor roll. Saknar Micke!!!!!
Sedan hade vi matte och om spanskan var otroligt tråkigt så kan inget ord beskriva matten. Jag fattar verkligen nada och inte blir det bättre för att vår lärare pratar till oss som om vi är sju år. Gaaaah!!!
Så Emma och jag satt och pratade rorövovarorsospoproråkoketot (rövarspråket) i 50 min tills han var klar med genomgången. Vet ni att Edward låter supergulligt på rövarspråket? testa själva: Edodwowarordod <3 hehe och jacob låter istället jätteroligt: Jojacocobob haha

Toteamom Edodwowarordod sosinoncoce 1901 xD

Men eftersom vi inte hann med så mkt på matten tänkte jag räkna ikapp lite nu.

Hohejoj dodå! =D   

2009-04-21
 19:22:22

Snö?

Jag vet att jag lovade att jag skulle lägga upp bilderna från usa men så loggade jag in på bloglovin och såg att jag hade 223 olästa blogginlägg så jag var bara tvungen att ta itu med det först så snart kommer det. Men är det ngn som vet hur man fixar högerklickslås?
Jag har en väldigt stor nyhet jag måste berätta om också...jag är överlycklig!!!!!

Pappa ringde just hit (han befinner sig i enskede) och för att be mig sätta på en brasa här hemma, anledning: DET SNÖaDE!!!!!!!! Fattta SNÖ IGEN?!!!!! Gaaaaaah!!!


btw. jag hade inga hål YaaaaY!!!! <3

2009-04-21
 14:29:26

Tandläkaren :S

Om ca 50 minuter sitter jag i en hemsk tandläkarstol på Brommaplan...USCH!! Jag verkligen hatar tandläkaren!!
Men men, jag ska inte klaga jag slapp ju förra året...jag tror de glömde bort mig xD

Idag hade vi iallafall en skön dag, okej inte skön kanske men kort och tur är väl det med tanke på hur lite jag har sovit inatt, men jag blev iallafall klar xD
Patrik plågade oss på idrotten idag, vi började 8.20 och vi skulle ha utegympa, svinkallt!!  Vi skulle först jogga ett x antal km (kommer inte ihåg hur många) och därefter löpskolning och fotboll på elvamannaplan. Det kändes som att mina öron skulle sprängas, så kallt var det!!
Det fanns dock en fördel med hela träningspasset, jag fick massa steg. För att jag skulle få tidningen skulle jag uppnå 11 000 steg på en dag och just nu har jag tagit exakt....18 570 steg hihi så jag kommer iallafall få första tidningen Yay! :D Jag undrar om jag får två på en gång om jag uppnår 25 000 steg, isåfall måste jag klara det!

JUST DET!!!! Jag har fått ett till mail från min värdfamilj, eller två faktiskt med massa bilder på mitt badrum jag ska få samt på huset hihi det är såå fint! Jag lägger upp några av dem när jag kommer hem sedan. 
Jag kom precis på att ja har glömt berätta för mamma och pappa om de senaste mailen...OOPS! 


Här tänkte nu istället lägga upp ennan annan helt underbar bild, enligt mig iallafall xD Den är några dagar gammal, och många av er har säkert redan sett den men jag bara älskar den. Tänkte lägga upp den tidigare men har helt enkelt inte haft tid!  
Peter and Kellan reading new moon
Kellan Lutz och Peter Facinelli som låtsas läsa New Moon inför alla paparazzis xD

bildkälla

okej man kanske måste ha min humor xD

2009-04-20
 20:57:12

Jag blir galen!!!!

Hej på er!!

Det här får bli ett riktigt snabbt inlägg, jag håller just nu på med mitt svenska arbete som inte vill bli klart, det går inte. Jag skriver och raderar, skriver och raderar men det blir aldrig bra! Jag antar att jag får sitta uppe hela natten :(
Men jag är klar med framsidan iallafall, blev riktigt nöjd faktiskt!

Framsida till svenska arbete!

Emma hjälpte mig lite med designen idag på rasten också, visst blev det lite bättre med ett nytt tema och ny bakgrund?
Sedan har ni väl lagt märke till nedräkningen av New Moon? Jag älskar den!!!  Bara 213 dagar kvar!!! WIIIIIIE!!! <3<3<3<3

Måste gå men önska mig lycka till till imorgon, lär behöva det! Dessutom ska jag till tandläkaren kl 14.45 så morgondagen lär bli en riktig plåga, jag längtar tills den är över!!! 
2009-04-19
 21:44:34

Good night!


Det här blir sista inlägget, det har blivit många idag hehe!
Jag har precis skrivit klart mitt mail till usa, jag lovar att berätta mer om det senare ngn gång!


Här är iallafall världens bästa New Moon trailern (fanmade) men tänk på att det förekommer spoilers!
Men snart kommer första officiella trailern ut!!!! WIIIIIIIIE!!! <3

2009-04-19
 19:54:02

Bella Cliff Diving

Det här är verkligen ett klipp man gråter till, iallafall om man har läst new moon och vet vad det handlar om!! <3


2009-04-19
 17:33:24

Tävling!

Nu är jag hemma igen efter att ha hämtat hopprep och ljudböcker. Jag måste erkänna att jag är otroligt dålig på att ta initiativ till att träna och nu kan jag inte längre skylla på att det är för kallt, så vi får se hur det här går.

Jag är för övrigt med i en tävling mot mamma och Tove, eller egentligen är det de två som tävlar. Flest antal steg...på en månad? aja, om Tove vinner får hon escadas nya parfym och om mamma vinner hjälper Tove till mer här hemma.
Jag ville också vara med och tävla för att få ngt jag ville ha hehe men Tove kände sig hotad tt jag ska vinna...haha det förbättrar självförtroendet en aning xD
Men iallafall så kom jag på att mamma kunde bestämma x antal steg jag ska gå för att få mina önskemål och det gick hon med på....WIIE!! <3

Så det här är vad jag ska käna ihop till (i steg) xD


63 kr på press-stop.se 
två stycken tidningar med Twilight posters från press-stop.se för 63kr st. jag måsteju ha två eftersom det är posters på båda sidorna xD

och...

Team Edward t-shirt
en Team Edward t-shirt för 199 kr på diskshop.se eftersom jag är team Edward till 110%


Nej nu kan jag inte dra mig länge, måste börja plugga!

see ya! <3
2009-04-19
 15:46:00

*Idetorka*

hejhej! :D

Det finns så mkt annat jag borde göra än att sitta framför datorn och göra ingenting men jag kunde inte låta bli!

För det första har jag ett fördjupningsarbete i svenska som ska vara klart på tisdag och det är väldigt stort. Det är inte det att det är tråkigt, jag valde ett väldigt roligt ämne hehe, ni som känner mig blir antagligen inte förvånade, jag valde att skriva om The Twilight Saga ;D  Men det svåra är att börja, jag har helt kört fast!
Sedan måste jag skriva ett mail till min värdfamilj i usa, vilket också är kul men svårt. Och så ska jag gå till Mommo (min gammelmormor) och hämta ett hopprep samt ett par ljudböcker jag ska låna av mormor. Det är min nya ide, jag ska börja hoppa hopprep varannan dag, vet dock inte hur lång tid man bör hoppa, ngra ideér? 
Okej det kanske inte var så mkt men det känns som det!

Just det, igår gick jag och Matilda en promenad här i Bromma, supermysigt var det! Jag kommer sakna henne så otroligt mkt nästa år, det är obeskrivligt!! Vi måste verkligen ta vara på den sista tiden tillsammans nu innan <3

jag (till vänster) och Matilda (till höger)!! <3<3
Matilda och jag vid vattnet <3


Följ gärna min blogg på bloglovin, samt min bilddagbok: fillefjonkan-n.bilddagboken.se
2009-04-19
 01:45:34

Twilight in my heart! <3

Okej nu skämms jag ganska mycket!!! Inte en enda gång har jag nämnt ordet Twilight!!! (okej, jag har skrivit två inlägg, men det är verkligen ingen ursäkt!!!!)

Jag är otroligt besatt av the Twilight saga (jag hoppas ni vet vad det är för underbar bokserie!!!), fast inte på ett galet sätt hoppas jag, jag menar jag har mina gränser...okej, kanske inte, jag antar att ni ("ni" kan inte vara speciellt många men det gör inget xD ) får avgöra det, eftersom jag är 100% säker på att en stor del av denna blogg kommer innehålla MKT som har med Twilight att göra!

Om ni inte har läst böckerna, jag ber er GÖR DET!!!

Första boken ur the Twilight saga <3   andra boken ur the Twilight saga <3   Tredje boken ur the twilight saga <3   Fjärde boken ur the Twilight saga <3

2009-04-19
 01:07:53

Måste ha hjälp med designen!

Hej igen!

Jag har faktiskt bestämt mig för att använda bloggen till att skriva om allt möjligt istället för bara om usa, det blir lite intressantare då, om det blir intressant över huvud taget...vilket jag tvivlar på xD

Ngt jag verligen MÅSTE ändra på är designen, förlåt men den är hemsk. Problemet är bara att jag är så sjukt dålig på sådant...hjälp ngn?!

Tänkte avslta med att tipsa om den här filmen, Phone Booth. Sjukt bra! Fatta att man kan göra en så spännande film som bara utspelar sig i en telefonkiosk!

2009-04-18
 17:42:59

Välkommen till min nya blogg!

Okej då har man följt trenden då och startat blogg. Så typiskt mig haha!

Nej men jag tänkte att det var dags nu, eftersom jag åker till usa nästa år...NERVÖST!!!
Därav namnet a Custer girl. Jag kommer att hamna i en liten stad/"town" i South Dakota vid namn Custer hos en familj som verkar suupersnälla!

Först tänkte jag att detta skulle vara en blogg endast för uppdatreringar inför usa men just nu känner jag mig ganska taggad inför att blogga om mitt liv så vi får se hur det blir ;D

Där får det första inlägget sluta, skriver mer senare!

ByeBye! <3