2009-07-31
 19:37:18

Last day at camp

It feels like everything is coming to an end but instead it hasn't even started yet....

Ja, idag ar da sista dagen av camp, det ar lite som sista dagarna hemma, man tar liksom hejda av allt, rummen, lararna maten (idag tog jag en akta amerikans lunch; Friterad fisk, pommes frites, pizza, kakor och....COLA!! haha), och framforallt kompisarna. Valdigt sorgligt, ingen vill aka harifran, men samtidigt sa vill vi sjalvklart aka och halsa pa var vardfamilj!!

Det kommer sakerligen inte bli en enda minuts somn inatt, det far bli pa flyget istallet for ikvall ska i stort satt hela campet stanna uppe hela natten, for dem som aker med de tidigaste flygen  gar bussarna vid tva pa natten, har nigen aning om nar min gar dock, far reda pa det idag.
Det kommer vara fest och film och mycket tarar med slar jag vad om men som sagt allt har bara startat!

Det har lar ju bli det sista inlagget fran EF language and culture camp at Bryant University!


Have a great time,

LOOOOOVE FANNY!!!
2009-07-30
 19:29:17

Kolla inboxen

Ville bara saga till min kara familj att kolla inboxen (mammas)!


BYEBYE!!! :D <3

2009-07-30
 19:07:51

PA LORDAG!!!!!

PA LORDAG!!!!!!!!!!
2009-07-29
 18:33:56

Forsta roliga kommentar

iDag har jag?/vi fatt den forsta roliga kommentaren. Jag sitter och pratar men en fran Australien (A) och en fran Danmark (D) och hon fran australien forsaker saga a (med en ring over hahah, ni fattar) det gar forstas inte...

D: It's a Scandinavian thing...

A: What?! Aren't you Danish?



Volleyballturnering idag...GOOO COUGARS!! :D


Hoppas ni alla har det super!!!
2009-07-27
 19:33:23

An other point of view

Hej igen! det har inte hant speciellt mycket sedan jag skrev sist eftgersom det var igarkvall.
 
Men hursom helst tankte jag att jag kunde lanka till mina kara kompisar har sa att ni kan lasa deras med....

Sara Kristiansson: http://sarakristiansson.blogg.se/

Linnéa åström: http://llastrom.blogg.se/

Anna Fredriksson: http://onlywhenimhere.blogg.se/

Just det glomde breatta att jag pratat med miin vardfamilj eller vardpappa rattare sagt. Han verkar jattetrevlig! De ar klara med mitt rum nu och sa hatter de pa massor med att fixa innan jag ska komma, de ar verkligen glada over att jag ska komma och jag kanner forstas samma sak!!

Ikvall ska vi till United skates of america dar man kan skata ofc och sedan finns det annat kul som Laserdome, klattring, moviemaker och massa annat :D
Och imorgon blir det New Port Beach fast det ar inte bara stranden utan det finns ochsa shopping och turer man kan ta men ar solen framme blir det nog att ta det lugnt pa stranden. Man har inte precis tid att vila har hahaha

Ha det bast! <3
2009-07-27
 01:43:32

Baseball for real!

Take me out to the ball game,
Take me out with the crowd;
Buy me some peanuts and Cracker Jack,
I don't care if I never get back.
Let me root, root, root for the home team,
If they don't win, it's a shame.
For it's one, two, three strikes, you're out,
At the old ball game.

Idag var det Baseball, äkta amerikansk baseball, kul i början men segt annars. Det hände liksom inget. Om det inte var en strike var det en ball och om det inte var en ball var det en strike, förutom en gång då det blev homerun och självklart var det just så jag var på toa!!
Men det känns kul att kunna säga att man varit på en baseball match hehe, lika kul som det är att kunna säga att man varit på Harvard för det har jag haha, i fredags då vi åkte till Boston. Men det var faktiskt en besvikelse, Harvard alltså, det var mycket mindre än väntat och Bryant campus är mycket trevligare, men som sagt kul att ha varit där. Och så har vi åkt subway haha, tog en Metro, exakt samma layout som svenska :)
Sedan var det shopping som gällde så nu har jag en till väska att lägga resten av packningen som inte får plats.
Vi åt på en väldigt rolig restaurang: Dick's last resort. Där förolämpade de en hela tiden haha, och så kastade de bestcen och salladen haha, ja det var HUUUR kul som helst!!! xD
Snart ska vi gå och se på film så det får räcka men det var iallafall en liten uppdatering. Har ni förresten mäskt att jag kan använda åäö? Lånar linneas dator medan hon spelar volleyball, jag orkade verkligen inte göra ngn aktivitet idag efter baseballen men igår spelade jag tennis :)

Ha det super! :D

(har taggat mig på vissa foton på facebook så kolla där om ni vill se några bilder eftersom jag själv inte kan lägga upp)
2009-07-23
 19:40:44

Ringer ikvall

Ville bara halsa till min familj att jag tanker nog ringa er ikvall typ vid femtiden for mig, alltsa...23-00 for er?
 Hoppas det ar okej. Och en sak till, kan ni kolla upp hur manga kilo jag far ha i handbagage? tankte kopa en vaska imorgon nar vi aker till Boston!! 
ja, da vet ni det sa ni som vill prata med mig far val samlas dar haha...skoja xD <3

Love you!

Glomde beratta att jag kopt converse :P yesterday at the Mall hehe 39 dollar bara!!
2009-07-22
 18:52:49

We're going to the mall! :D

Hej pa er!

Tredje inlagget pa rad, kanner mig ganska duktig :D

Men det blir bara ett kort ett. Alldeles nyss var jag och ringde min vardfamilj men jag kom till telefonsvararen, ni skulle hort mitt hjarta!!!!

Ikvall ska vi till Provedence Mall och det ska bli hurkul som helst!!

Maste ga som vanligt, hinner inte med sa mycket men jag gor mitt basta.

Eftersom jag inte mailat min alskade familj ger jag en halsning till er har:

ALSKAR ER SJUKT MYCKET!!!! (var bara tvungen att saga det)
2009-07-21
 18:35:16

Ett till inlagg fran USA!!!

Hej allihoppa!

Har fatt manga kommentarer, vilket ar super!!!
Jag har inte sa speciellt mycket tid men jag gor mitt basta. eftersom jag inte har en egen dator an kan jag inte lagga upp bilder men jag lovar att nar jag kommer till vardfamiljen ska jag lagga upp dem, for jag har tagit massor ;D
Igar var det karioke och det var hur kul som helst, alla vi svenskar stallde upp med Mamma Mia och saklart agde vi allt haha xD 
Idag ar det inte riktigt lika fint vader som de andra dagarna...det regnar namligen! Men det gar ingen nod pa oss, vi har kul anda.   
Plus att vi hittills idag bara haft lektioner, det ar faktiskt intressant och var larare i American History ar hur skon som helst, hon ar fran Texas och pratar heela tiden. Och ni vet ju hur texasdialekten later hahaha...

Roligt att hora (det ser inte sa snyggt ut xD) att ni har det bra, saknar er sjalvklart men an sa lange har jag inte fatt hemlangtan, inget illa ment :P

Ni far ocksa skaffa blogg, mycket lattarwe att svara pa kommentarerna da och dessutom vill jag ju lasa vad ni har for er!

Lunchdags!! <3<3
2009-07-20
 19:41:52

Greetings from a sunny Boston, USA

Har kommer forsta inlagget fran USA!!

Just nu sitter jag vid en dator pa Byrant Univerity Library under lunchrasten. Har i Boston ar klockan namligen tio over ett, och i Sverige ar sex timmar fore, alltsa tio over sju. Ni fattar inte hur konstigt det kanns att veta att ni ater middag nar vi ater lunch haha.
Vi kom hit i lordags kl 9 pm amerikansk tid (tre pa natten svens tid) efter MANGA timmar pa flyget. Sa man kan lugnt saga att vi var trotta nar vi kom fram. Man kanner i kroppen att man ligger efter i tiden men samtidigt kanns det helt normalt. Tex sa blir man hungrig vid helt fel tillfallen, det ar jobbigast pa morgonen , da ar man riktigt hungrig!!
Maten ar exakt som man forvantar sig...onyttigt! Lask till allt, frukost, lunch och middag. Och sedan alltid forratt i form av choklad pudding eller gele foljt av efterratt som kakor chokladkaka och ja allt mojligt!! Men det finns anda "nyttiga" (for att vara i USA). Det jag saknar mest hittills (forutom alla er forstas) ar MJOLK, svensk vanlig mjolk, jag har inte vagat smaka den amerkinska mjolken an och det finns typ inge vatten att dricka till maten sa varje maltid har jag tagit juice, for aven fast man kande i Sverige att det var lite lyxigt med muffins och kakor och annat till maten blir jag faktiskt lite acklad av att ta lask till maten, plus att allt ar mycket sotare har...och inte pa ett bra satt!
Nog om maten nu. Jag har traffat massa trrevligt folk, fick en rumskompis fran tyskland igar, lite tyst men snall. Har spelat lite spel med nagra aandra tyskar hehe, jattekul! Sedan ar jag inte den enda svensken har heller. Vi ar kanske femton stycken eller sa tror jag.
men jag har ju bara varit har i tva dagar (plus en kvall) sa jag lar traffa massa fler senare, laktionerna borgar idag med, gar i klassen "Kennedy west", det verkar vara vi som aker till samma omrade for det ar hur manga som helst som ska till Wyoming (hoppas jag stavade det ratt xD) och kanske tre till som ska till South Dakota samt till stater som North Dakota och Ohio.
Vadret ar helt underbart btw, hur varmt som helst men daremot valdigt kallt inomhus. Pa onsdag blir var forsta utfykt...we're going to the Mall hehe, ska bli valdigt roligt men jag maste kopa en till vaska for jag har ingen aning om hur jag ska fa plats med allt!!

Sa, nu ska jag snart pa lektion men sa fort jag far tid over ska jag forsoka skriva, men nu har ni iallafall fatt lite uppdatering fran Boston, USA. :D

Ni som vill far garna skicka brev hit, det vore superroligt. Om ni skriver er mailadress i en kommentar kan jag skicka adressen, men jag ger den helst till dem jag kanner sa skriv nagot mer sa att jag vet fran vem det ar :D

Sedan vill jag ocksa be om ursakt till dem jag inte hann traffa, det var verkligen trakigt men jag hoppas ni forstar mig, plus att vi ses ju snart igenn ;D

Ha det sa bra!!!

LOVE YOU!!!!!!!!!!!!!! <3
2009-07-17
 10:41:51

Bara en dag kvar nu!

Så, då var det fredagen den 17e juli.....och vi vet väl alla vad det beyder? Eller iallafall jag gör det. Imorgon åker  jag....IMORGON ÅKER JAG!!!! Kan ni fatta det? För det kan definitivt inte jag göra!!!!!!
Och det jobbigaste är att jag inte känner någonting. Varken stress, nervositet eller rädsla, jag är inte ens ledsen!!! Det gör mig väldigt förvirrad, jag var inte berädd på att det skulle kännas så här. Det är bara jobbigt!!!!

Vi hade världens mysigaste dag igår, först åkte vi till Medborgarplatsen och åt på en restaurang som hette Orkide. Det var hur god mat som helst och det bästa: vi fick ta vad vi ville gratis! Men det var bara för att mamma hade fårr en sådan här upplevelse i julklapp av IBM och då fanns det med :D
Därefter gick vi på bio, såg Harry Potter och halvblodsprinsen. Om jag ska vara ärlig så tycker jag dem bara blir sämre och sämre efter Flammande bägaren, någon som har sett den och håller med?

Iallafall så ska jag börja packa idag, skulle ha gjort det igår men då blev det att ta hand om alla papper istället. Sedan ska jag hinna med att gå till naprapaten också, så att han får knäcka till min rygg lite xD

Hejdå på er! Vi får se om nästa inlägg blir från USA eller om jag hinner blogga något mer. <3
2009-07-16
 02:22:31

Hemma igen

Hejsan allihoppa!!

Nu är jag hemma igen, och stressigt är det kan jag lova. Det känns som att det är så mycket jag måctegöra men ändå så vet jag inte vad jag ska göra, allting snurrar liksom. Dessutom tror jag att jag har någon sort av kortminnesförlust för jag glömmer bort allt!! Därför har jag nu mobilen och skriver upp varenda liten sak jag måste göra!

Idag var jag inne i stan och träffade Emma för sista gången! Därefter gick Tove och jag runt för att hitta det sista som behövs inför USA, och bio sedan, Ice Age 3D haha det var riktigt rolig xD

Men iallafall, det var en liten uppdatering, väldigt fattig än men klockan är ju faktiskt halv tre...Ooops!!
Tror jag måste gå och lägga mig nu!

En sak till, ingen som inte går igenom det här kan fatta känslan, jag spricker snart!!!! :D
2009-07-11
 19:36:58

en vecka

hejhej!!

Snart en vecka sedan jag skrev men men...

ska snart äta men ville bara berätta att idag är det en vecka kvar tills jag åker!!! Helt crazy!!!!!


Mer än så blev det inte eftersom maten är klar :D
2009-07-05
 12:20:45

13 dagar kvar

Om två timmar ska vi ´ha avskedsfika för släkten....

Igår var det exakt två veckor kvar till avgång så idag är det 13 dagar kvar!!!!!!
2009-07-04
 20:16:10

Innan jag dör

Sitter här med mammas dator nu, igår var det pappas :D

Jag har börjat läsa en ny bok btw, "Innan jag dör" heter den. Handlar om en sextonårig tjej som är döende och som har en lista på allt hon måste göra innan hon dör. Den är faktiskt väldigt bra hittills men jag har en känsla av att jag kommer gråta sönder mig senare, jag har blivit så himla känslig på sista tiden!

Just det, sedan har jag köpt ett vykort som jag ska skicka till min värdfamilj. Jag tänkte späda på fördomen att sverige bara har röda stugor med viitaknutar haha eftersom bilden visar just det. Men det är ju nästan så faktiskt, här i Dalarna förstås!
2009-07-03
 20:37:08

Nu dator men ingen tid!

WOW....Jag har dator, MED internet!!!!

Men nu har jag istället ingen tid att blogga. Snart tar jag och Tove moppen till Filippa och därefter ner till sjön för ett kvällsdopp!

Det har inte varit speciellt mycket att blogga om ändå, det enda vi gör är att sola och bada och fota. Jag har fått en ny kamera inför min resa så det lär bli mycket bilder sedan om jag hinner och orkar....

Just det, igår fixade jag Toves blogg också (då på Filippas dator) hon har inte skrivit något men headern är en början iallafall...Just det, jag får inte glömma att tacka Emma som lärde mig haha, hon ska ha mycket credits :D


Nu hänger Tove över datorn som vill kolla sin mail men jag får se när jag har en dator med internet igen.

BYE BYE <3<3