2010-02-27
 20:31:21

Last time I...

...Cheered at a home game!

Ni vet när jag först kom hit så var det så mycket nytt, så mycket "första gången", och nu ,tråkigt nog, börjar det bli dags för "sistagången". Det var nämligen våran sista hemma match igår och på måndag kommer det antagligen bli våran sista match, om vi inte vinner men det är en ganska liten chans. Vilket betyder att cheerleadingen är över och det gör mig ledsen för jag kommer aldrig kunna göra det igen, jag kan förstås börja på cheerleading när jag kommer hem men det är inte samma sak. 

Aja, men jag började faktiskt något nytt i torsdags, jag började på stavhopp haha, för nu när baket säsongen är över börjar friidrott och det var inte riktigt något jag kände för att göra men så fick jag höra att de hade stavhopp och det är något som verkar hur kul som helst hehe. Men det är väldigt svårt måste jag säga, jag har inte tränat mer än en halvtimme men jag har heller inte kommit högre än en meter än så länge haha xD

OK så Rodeo, det är väldigt svårt att förklara, det är verkligen inget du kan se i Sverige om jag säger så, eller det tror jag inte iallafall. De har flera grenar, det är hästridning och tjurridning, där de är heöt galna och ryttaren måste sitta kvar åtta sekundet utan att röra hästen/tjuren med båda händerna, endast en hand. Sedan får de poäng över hur "snyggt" de red eller vad man nu ska säga. 
Sedan är det en gren där de släpper lös en kalv och sedan en ryttare som rider efter och kastar lasso runt kalvens hals och när han lyckas med det hoppar han ner från hästen och binder ihop kalvens ben, det låter verkliigen hämskt och det var det, jag tyckte så synd om kalven! 
Sedan är det något liknande, fast ännu hämskare, då släpper de lös en kalv igen men den här gången är det två ryttare med lasson, en som ska fånga bakbenen och en som ska fånga halsen och ush, det ser ut att göra så ont! 
Sista grenen är tjejernas gren. det är tre tunnot placerade i en triangel och de ska rida runt varje tunna så snabbt som möjligt utan att fälla någon av dem. 
Ja det är en kort beskrvnig av det, det var verkligen kuul attt se eftersom det är inte likt något annat men som sagt, jag tyckte synd om djuren!! 


 
2010-02-17
 05:53:47

OS - Vancouver, Canada 2010

jag har förfökt att komma in på blogg.se flera dagar här men har inte funkat!!!

jag tänkte berätta om min helg och rodeo men nu är det för sent så jag ska försöka logga in igen i helgen!


Men iallafall, jag såg OS invigningen... LIVE!! (på TV såklart) det var såå kul, Sverige var ju självklart höjpunkten, men när de gick till reklam under S blev ja såå sur, men som tur var så kom de tillbaka några länder innan Sverige! Jag vet inte om ni så hela galan men upträdandena var riktigt häftigt måste jag säga, speciellt valarna!

Jag har aldrig vait så insatt i OS förut men nu när det inte finns en enda svensk här är det hur kul som helst. Jag och Adinda från Nederländerna, tävlar kan man nästan säga haha,i måndags låg de före oss med en guldmedalj och vi medaljlösa, men nu när Charlotte Kalla tog guld i långskidåkning igår och Björn Ferry i skid skytte idag, ligger vi före hihihi :D


 
2010-02-11
 05:06:39

I love Radio Shack!!

Annu en Radio Shack reklam med en sang pa svenska, jag kan ju bara saga att jag kommer aldrig missa reklamen igen!!!!

2010-02-10
 23:35:52

My Life Is Average

Har verkligen inget att gora just nu tills lektionen ar slut sa jag tankte dela med mig av tva MLIA historier :D

Today, my grandpa and I were at a warehouse sale full of cookware, and on 2 tables we saw timers for your kitchen. There were about 50 or 60 timers on 1 table and 30 on the other. I made one ring just to hear it. It was the most annoying ring and it was loud! My grandpa and I proceeded to set them at to ten minutes and then keep walking around the store. 10 minutes came and all we heard was an annoying ringing throughout the store. People started screaming and everyone ran to the timers, while me and grandpa strolled out. Favorite memory? Definitely. MLIA


Today, during mock trial, my friends and I were eating tangerines. One of my friends didn't have a sticker on hers, but when she peeled the tangerine the sticker was ON THE INSIDE OF THE PEEL. I still have no idea how that's possible. MLIA


MLIA make my days!!

2010-02-10
 05:41:31

Fanny dagen!

Idag ar det min namnsdag hihi, grattis till mig!!!
Men det trakiga ar att de inte har namnsdagar har, men jag fick iallafall tva kort idag, ett fran mormor och morfar och sedan ett fran Nancy, tack sa mycket!! Verkligen perfect timing!!!
Jag fick ocksa ett email kort fran min kara familj dar hemma!!!!

Saknar er!!!!



nu ska jag aterga till min matte laxa som jag inte fattar nagot av!!!!!


mitt email kort <3


2010-02-05
 06:33:16

Rodeo

Jag är så himla trött just nu så det får bli ett kort inlägg.

Jag har fått preliminära datum fär när jag ska åka hem.. Våg 2, 1-3 Juni, men jag fick också reda på att Tove har fått ledigt från skolan!!!!!!!! :D

Igår campade jag på golvet efter att jag vaknade av ett knakande ljud och sängen var helt sne, vågade liksom inte stanna i sängen haha, jag hade kunnat sova på soffan men det hade inte varit lika kul :D
Nu är den iiallafall lagad.

Imorgon ska jag på Rodeo, ni vet säkert inte mycket om det för det gör inte jag heller.. jag vågar inte ens föörsöka förklara, men jag vet att ni har sett det på film, i stort sätt häst och tjurridning... jag lovar att förklara bättre när jag faktiskt varit där haha. 


NU går jag och lägger mig, godnatt!!!!


PS, Jag läste ut "The Last Song" och OMG, jag grät så mycket men jag måste säga att den hade det perfekta slutet, även fast den var sorglig :')