2009-10-30
 16:36:04

Memorial Service <3

Idag är det minnesstund för Q-tip som jag självklart tänker gå på, och imorgon är det Hunted House som jag ska hjälpa till med... skrämma små barn är ju alltid lika kul mohahaha xD

Annars är det inga andra planer för helgen, är så sjuuuukt trött så jag tror jag ska stanna hemma och vila!

2009-10-28
 01:15:08

R.I.P Q-tip <3

I lördags var det en kille i vår skola som dog i en bilolycka... Väldigt tragiskt och stämningen har inte riktigt varit på topp som ni kan förstå.

Det känns så konstigt att se hans plats tom hela tiden. Vi hade två lektioner ihop, Senior English och Food & Nutrition...

Såå, rest in peace Q-tip! <3

2009-10-26
 04:23:24

100 days in the United States!

ååå jag glömde nämna, idag är det 100 dagars jubeleum för mig här!!!

Otroligt hur fort tiden går, kan ni fatta att det redan är oktober, snart november? INTE JAG!!!!!!!
2009-10-26
 04:11:39

Min helg!

hola!! Me again!

Jag har inte haft n[gon läxa över helgen så det har varit riktigt underbart!!!
I fredags åkte jag till Rapid...Igen hahaha... Den här gången med Adinda, Allison och Anne (hennes värdsyster ch värdmamma) vi gick runt lite här och var och sedan gick vi på bio, väldigt spontant. Men sist jag var på bio såg jag Ice Age 3D med min älskade syster, som jag saknar mer än någon annan, inget illa ment! Så det var riktigt länge sedan! Vi såg nya versionen av Fame, sjukt bra, och jag vet att Tove kommer älska den för den påminner otroligt mycket av Step up. Popcornen slår allt också, vi delade en med alla och för att Adinda inte gillar "buttered popcorn" tog vii bara saltade men nästa gång bara måste jag prova det. Det luktade väldigt gott. Fast jag kan tänka mig att det kan bli för mycket, vad jag har hört så bara häller de på smör i mängder. Jag vet det låter ganska äckligt men jag måste ju pröva allt xD

Idag var det halloween party med alla utbytesstudenter och jag och Ad var svarta och orange tvillingar. Vi hade köpt hårspray, orange och svart såklart, som vi sprayade utan att läsa först, så när jag läste: "do not use it on light blond hair" fick jag lite panik men jag har nu duschat i en halvtimme och använt en liter shampoo + en halv liter balsam så det borde vara ute...vänta, jag borde kolla... Japp, fungerade faktiskt tack och lov xD 

Vill ni veta vad jag gjorde igår btw, jag satt bakom ratten för första gången och det var sjuuukt kul! Det var på en privat väg så det var okej men nu ska jag plugga teori "boken" på 60 enkla sidor och sedan kan jag få köra med en vuxens sällskap i 90 dagar och sedan är körkorten mitt! Låter enkelt va? vi får väl hoppas att det är det :D btw, det är hur billigt som helst, jag tror jag läste att det var runt $8 för uppkörning och sedan pyttelite mer för provet!!! Kan ni fatta, det är ca 56 SEK!!! (?)

tror jag ska gå och lägga mig nu iallafall...

Godnatt.

nej en sak till, lyckost er som var på Muse konsert igår...sjukt avis!!!

2009-10-23
 19:57:20

Kommentarer...

jag har tusen kommentarer att svara på, förlåt för det!!!

2009-10-23
 05:31:30

Let's hear it for the winning team, let's hear it for our cats!!

Yep!! De vann deras sista match, vilket var kul hehe!!

I am going crazy by the way, för när vi stod där och inte gjorde någon cheer för tillfället bärjade Katelyn göra klappramsor så jag visade dem "En sjöman for tilt I love you" ni vet och mitt i ramsan började jag sjunga på engelska utan att märka det. Det var först när jag såg hur konstigt de kollade på mig som jag hördde vad jag sjöng hahaha....!

Ska snart åka till skolans Halloween dance. Har inte någon riktig dräkt så jag är klädd i orange och svart :D


Btw, lyckost er som har lov nästa vecka, vi har inga lov förutom jullov som är tio dagar eller  någpt!!

2009-10-21
 02:59:57

New Moon Soundtrack!!!

BELONGS TO ME NOW!!!!

yep, jag har världens bästa värdmamma, hon köpte nämligen New Moon Soundtrack till mig idag så jag är i stort sätt....ÖVERLYCKLIG!!!!!!!!!

Men mina hörlurar är trasiga dock!!

2009-10-20
 06:13:44

PAID FOR GOING TO SCHOOL!

Idag var det en som frågade om jag kännde igen låten "Dota", det är tydligen fler...och här till och med, som känner till Busshunter hahaha... Hon försökte tom sjunga den men det gick inte lika bra xD

Och det var också en vikarie som berättade för eleverna att: "Students in Sweden get paid for going to school"
så det var flera som kom fram till mig: "DO YOU GET PAID FOR GOING TO SCHOOL?!!!!!!!"

Först var det väldigt förvirrande, jag fattade verkligen ingen ting men sedan förstod jag att det var studiebidrag de menade hihi.
Och när Adinda nämde mig var det en elev som var helt säker på sin sak: "But Adinda, Fanny is from Switzerland, NOT Sweden!"

Självklart!! Till Yearbook har det frågat mig om ett quote jag vill ha med, jag funderar seriöst på: "Sweden does not have the Alps...That is Switzerland"


haha, ja, det var en dag av roliga quotes xD

2009-10-19
 01:46:17

Boten Anna

Igår umgicks jag hela dagen med Adinda, en annan utbytesstudent från Nederländerna.
Först tog vi hennes senior pictures och efter det åkte vi till Rapid för att köpa resten av våran halloween dräkt, vi ska nämligen vara Evil twins hehe. Men iallafall, påväg tillbaka var vi hur trötta och flummiga som helst, vi satt där i baksätet och sjöng massa låtar på våra egna språk och så säger Adinda:

But, what language is this... "jag känner en bot, hon heter Anna....."

Jag:

OH MY GOD!!!!!!!!!!! THAT IS SWEDISH!!!!!!!!!!!!!!!!!


haha, hon sjöng boten anna på svenska, kan ni fatta hur överlycklig jag blev???!! Fast när hon visste att det var svenska ville hon inte sjunga mer vilket var ganska tråkigt hehehe men hon var hur duktig som helst, jag förstod varje ord!!!
Jag ska tvinga henne att sjunga igen hehe, hon är väldigt kittlig så det skulle funka mohahaha  xD

2009-10-16
 03:59:40

Liten summering av känslor just nu hehe

Det är helg, klar med massa läxor som var över helgen, gjorde världens roligaste stunt idag, Grey's Anatomy om två minuter och i stort sätt, livet är underbart hahaha....

Men jag har kollat klart på OTH seaon 2 och den är inte längre på rea vilket betyder att jag får vänta tills julrean kommer!

2009-10-09
 23:19:06

Make my day!

Det är vad vi bakar. Just nu är de på jäsning i 20 minuter och efter det ska vi pänsla dem och tillsätta the swedish pearl sugar haha. Skillnaden mellan svenska och amerikanska är nämligen pärlsockret, de har aldrig dett det förut haha.... Men de har heller inte Cardemumma i vilket är den viktigaste ingrediensen om du frågar mig.
Vi ska nämligen ha de på matchen ikväll, the cheerleaders har ansvar för the cakeraffel, som ett lotteri och sedan kan de välja vad de vill ha.
Apropå matchen ikväll, det snöar igen, snööstorm!! haha, ja vädret är verkligen konstigt här!


Okej vet inte riktigt vad mer det finns att säga..

Jo, jag har en sak, ni får gärna skicka saker hit om ni vill, fråga mina föräldrar om adressen eller skicka en kommentar med din mailadress. Helst svenska saker men bara ett vykort skulle göra mig överlycklig!!!
Det är så underbart att se ett kort adresserat till mig ligga på bordet!
med andra ord:

MAKE MY DAY!  And you'll be loved forever!!


2009-10-06
 06:25:32

love the snow!

Skolan  ringde n'mligen och ber'ttade den goda nyheten att de två första lektionerna var inställda på grund av all snö!!
Så precis efter att min klocka ringde kom Denny in och berättade att jag kunde sova två timmar till, hur många gånger har man inte önskat att något sådant skulle hända men aldrig hänt? SÅÅ UNDERBART!!! Plus att jag precis innan hade tänkt tanken: "I will NEVER survive this day!"

ÅÅ Idag var en bra dag! Hur var er måndag? ;D <3
2009-10-05
 03:55:57

Christmas already?!

Seriöst? Idag har det snöat hela dagen och marken + träden är täckta av snö, det känns verkliigen som jul redan. Som om jag varit här i fem månader redan och hoppat över tre av dem haha... Men det är lite mysigt också eftersom ni vet hur det är med de första julkänslorna i December? Jag har dem nu hahaha xD
Samtidigt som allting just nu går i svart och orange....HALLOWEEN!!!
Köpte världens gulligaste knäsrtrumpor idag, svart och orange  randiga med en liten rosett högst upp plus ett orage linne. Adinda köpte likadant, vår tanke är nämligen att ha likadana kläder på Jan och Steves halloweenparty (min IEC).
Jag är som sagt frisk nu förutom lite ont i halsen och igår sov Adinda över och idag följde vi med hennes värdmamma till Rapid.
Förutom halloweenkläderna köpte jag en urgullig kofta på second hand, pyjamasbyxor i världens härligaste och varmaste material, och....håll i er nu...  One Tree Hill Season 2 för bara 19 dollar!!!! 133 SVENSKA KRONER!!!!!!!!!! KAN NI FATTA HUR GLAD JAG BLEV? Jag var nästan påväg att köpa alla men jag lyckades hålla fingrarna borta!

Jag vet att jag skulle ringa hem idag och jag ber verkligen så himla mycket om ursäkt för att jag glömde. FÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅT

2009-10-02
 23:17:43

I got the SWINE FLU!!

Eller det är iallafall vad vi tror att det kan vara....

Det är dock precis som en vanlig influensa med feber, hosta, verk i hela kroppen, ont i halsen, ja det mesta man inte vill ha. Fast de mest drabbade är ungdomar och man kan ju säga att vår skola blev rensad under bara två dagar....i tisdags var det 31 stycken som var tvungna att åka hem och i onsdags 40!!!!
Men nu är jag så gott sm frisk, har lite hosta och ont i halsen men inte så ont i kroppen och heller ingen feber!

Ja, det är ju en annan sorts upplevelse *hosthost*

Men jag var lite rädd att jag inte skulle bli frisk över helgen för på vår skola är det seriöst helt sjuka regler, om du är borta mer än en dag under terminen måste du ta ett såkallat semester test, vilket är ett prov på allt du gjort under hela terminen!!!!!!!!! Jag säger bara en sak: S-J-U-K-T!!!!

Men men, som sagt, ingen skada skedd! Förhoppningsvis kommer inte min feber tillbaka och jag kan gå till skolan på måndag!
2009-10-02
 17:10:44

Jag ser det snöar, jag ser det snöar....

....det var väl roligt hurra!! ....N-O-T!

Japp, that's right, snöstorm igår haha. Det känndes verkligen konstigt, jag menar...snö i oktober? och i början dessutom!

Jag öppnade också Matildas brev igår, hon lovade mig att när jag kommer hem ska hon laga svenska svensk gräddtårta och svenska pannkakor om jag lagar amerikanska så det ser jag fram emot hehhe :D

Men jag bakade faktiskt svenska pannkakor förra helgen med Franzi, mest för att se om det funkade och det gjorde det men Denny och Donna har inte fått smaka än, jag skulle göra några den här helgen men det finns en anledning till att det inte går men det fåår ni veta på söndag!

Förra helgen var det ju Mamma Mia också, sååå hiimla roligt! Det var så kul att se hur uppskattad ABBA är även här, alla var jätteimponerade och älskade det. Sedan fick vi smaka på hur liten världen är även här, de som satt bredvid mig hade nämligen en dotter som bodde i Sverige, coolt va? Och sedan satt en annan utbytesstudent från EF bakom oss hahha.
Ja det var iallafall något jag aldrig kommer glämma!!!

Nu ska jag ta och äta något så Hejdå!! :D