2009-11-30
 22:32:28

Bored in Algebra 2

sitter just nu pa mattelektionen.... valdigt trakigt som ni kanske forstar haha.
nej men vi har precis haft ett vocab quiz och var vikarie tyckte att vi kunde gora vad vi ville resten av lektionen
(30 minuter) sa det borde vara okej att blogga haha... hoppas det iallafall xD

okej, jag har verkligen ingen inspiration just nu, inte for att det ar sa konstigt, jag sitter i skolan men anda, nagot roligt maste det ju finnas att skriva om?

Ja just det, jag tror inte att jag har berattat att min alskade Sara i Montana ska med till Hawaii, har jag? Det ska hon iallafall och jag ar sa himla overlycklig hihi


Nej nu ska jag sluta traka ut er, overgar till mylifeisaverage.com istallet haha

2009-11-27
 18:06:55

Happy Thanksgiving!!

Tänkte egentligen skriva igår men eftersom internet slutade fungera (just my luck) får jag skriva lite nu istället :D

Igår var det Thanksgiving, om man bortser från julen måste det seriäst vara en av de största.... (kan seriöst inte komma på vad det heter!) ... Största firande? (det är inte det ordet jag söker men det får duga, ni fattar vad jag menar..hoppas jag.) (update: läste precis Saras blogg och Högtid var ordet jag letate efter!)
Det är en dag då man ska vara tacksam till alla. Tillkom när britterna först kom till Amerika, de hade ingen mat och the Natives gav dem mat och därmed kommer det att man ska vara tacksam. Det var en väldingt snabb summering och jag hoppas att det är rätt, det var så jag fattade det iallafall.
En sak som ni alla säkert kopplar till Thanksgiving är..KALKON! och det är det middagen består av, kalkon och potatismos med knarbärssås och pumpapaj. Måste säga att det var riktigt gott, kalkonen smakade inte alls som kalkonen man (inte jag) äter på mackan.

Men först på morgonen har de i New York en OTROLIGT stor och känd parad. Kanske ni har sett "Miracle on 34th Street"? Där är iallafall den med. Det går ca 4.5 miles (inte svenska mil) och när de kommer till Macy's gör de ett uppträdande där och självklart avslutas den med självaste tomten och hans renar!

Sedan idag är det den sk Black Friday. Jag hade aldrig hört talas om det förut så jag frågade vad det var, mitt svar blev: "PEOPLE DIIIIIE ON BLACK FRIDAY!!!!!!!!" hahaha. Jag är säker på att ni alla har sett det på film. Det är dagen då alla afförer har årets största rea, och öppnar kl 4 på morgonen. Men under natten har en kö av människor bildas, pålästa människor som vet precis vad som är på rea och vad de vill ha. När dörrarna öppnas ruuusar alla in samtidigt för att få det de vill ha. Och det var många som delade med sig av deras hämskaste minnen haha! Jag valde dock att inte dö, så just nu sitter jag här och väntar på att Denny och Donna ska komma tillbaka från jobbet och sedan ska vi åka dit. Hoppas bara att det finns något kvar till mig!

Thanksgivinghelgen är också den helgen då julen börjar på riktigt här, alla hus börjar prydas med ljusslingor och allt vad det är. Många sätter till och med upp granen under thanksgiving, vi ska sätta upp den nästa helg... väldigt ovant hahah!
 
En väldigt bra sak enligt mig och jag tvivlar på att jag är ensam, ingen skola!!! I onstadgs gick vi bara halva dagen och så fick vi såklart ledigt igår. Så fyra och en halv dags ledigt! Plus att ingen lärare vill ge läxor över långhelgen!

Aja där fick ni en liten summering av thanksgiving. Vad tycker ni?

Sedan måste jag ju passa på att tacka alla er, för allt ni har gjort för mig, ni förstår intte hur mycket bara ett litet kort gör!! KOllar varje dag i brevlådan och varje kort jag får sätter jag upp i mitt fönster, men det börjar bli fullt nu så jag får snart börja sätta upp på väggen också!

SÅÅ TACK!!!!!!!!!!! ♥♥♥♥♥♥



Just det, ville bara meddela alla  om att mitt lösviktsgodis är slut... Bara så ni vet ;D ♥

2009-11-26
 01:25:26

My life is average part 3

Förlåt, jag kan bara inte sluta!!!!! hahahaha

Här med öppnar jag en ny kategori: My life is average xD

Today , for my chemistry test, I wore a periodic tables shirt just for laughs. As I walked into my class, my teacher looks at me and as soon as he opens his mouth , I responded "If you tell me to take it off, it's sexual harassment. MLIA

Today I was helping my parents put the groceries away when my mom started laughing hysterically. I asked what was funny, and she showed me the ingredients on the bag of breaded chicken breast she bought. The first ingredient: Chicken (may contain eggs.)" We stood there laughing for ten minutes. My dad didn't get it. MLIA.

Today, I was at school wearing my harry potter t-shirt. Then these girls who love twilight and wore the new moon t-shirt came up to me and gave me a dirty look. When they walked away, one of them stopped short came up to me and lifted up her bangs showing a Harry Potter scar underneath. She gave me a high five and said," Im trying to take twilight down undercover." Then she went back to her "friends". This is for you undercover Harry Potter fan. This is for you.
MLIA

Today, while in the bathroom at school I noticed that someone had written "Go Class of 2013!!" on one of the stalls. Under that someone else had written "Too bad the world ends in 2012." Suckers. MLIA.

Nu förstår jag varför alla sitter ock skrattar under matte lektionen hahaha... Erkänn det är OOOTROLIGT roligt!!! xD
2009-11-26
 01:11:22

My life is average part 2


Det finns så himla mycket random stuff du kan hitta där haha, som tex:
I read a story about someone discovering that googlegooglegooglegoogle.com comes up with four different browsers on one page, each running independently, so I decided to check it out for myself. When it turned out to be true, I made my dad and my brother look it up as well. Not happy with having four browsers on the one page, my dad asked what would happen if we typed in googlegooglegooglegoogle.com into one of the mini browsers. The answer? Four MORE independent mini mini browsers come up within the mini browser within the page. Testing the limits of google reality, here I come. MLIA

-- Bara för att jag är såå nyfiken så var jag tvungen att testa hur långt det gick, efter 64 går det inte att söka längre (försökte uppe i vänstra hörnet)




Någon annan hade testat Google vs.Yahoo! Search genom att skriva "Pizza is" och se vad för allternativ kom upp, I yahoo! kom det upp "Pizza is good", testa själva och se vad som kommer upp i google hahaha... som sagt... RANDOM!! (google vann btw xD)

This made my day hahaha xD
2009-11-26
 01:03:21

my life is average

hahaha, ni måste gå in på mylifeisaverage.com, sååå himla kul!! Samma sak som tjuvlyssna.se fast på engelska!

två av mina favoriter:

Today, I thought I was walking alone on a street so I sang along my iPod. A stranger appeared next to me, acting as if he was playing the guitar. We continued for a good minute until we turned to separate directions as if nothing happened. MLIA

Today, my friends and I decided to try number 45 of 333 Ways To Get Kicked Out Of Wal Mart. All 4 of us piled into a tent and asked people walking by to join us. We got 17 people in that tent. 3 of them were Wal Mart employees. MLIA
2009-11-26
 00:23:43

Message in a Bottle

Igår läste jag ut en av de bästa böcker jag läst. Det är så underbart att läsa en bok som gör att man börjar gråta! Det spelar ingen roll om det är för att den är sorglig, romatisk eller bara lycklig. Om man kan gråta till en bok betyder det att den är bra. Och när jag läste ut Message in a Bottle kunde jag inte stoppa tårarna i minuter efteråt! Den är verkligen otrligt rörande!
Den rörde mig så mycket att när jag gick till biblioteket idag för att hitta en ny bok kunde jag bara låta bli att låna en annan bok av samma författare, Nicholas Sparks, nämligen The Notebook. Det är säkert många som har sett filmen, kanske ni har läst boken också?
Iallafall så är Message in a Bottle verkligen värd att läsa, jag läste ut den på en vecka och språket är inte alls svårt. Fast det kanske inte jag ska säga, ni förstår inte hur otroligt underbart det är att läsa en bok på engelska utan att behöva översätta till svenska om ni förstår vad jag menar, det känns liksom normalt, precis som att läsa på Svenska fast bättre eftersom den inte är översatt!
Vad jag menar är att det finns många bra böcker av svenska författare och det är inte något fel på språket i dem men om det är en översatt bok från engelska till svenska blir det lätt språkfel vilket oftast gör den bättre på engelska.
Jag pratade faktiskt med en här som älskar Stieg Larssons trilogi, eller den andra boken har precis kommit ut här, men hon klagade lite på översättningen på vissa ställen.  Funderar på att läsa The Girl with the Dragon Tatoo (Män som hatar kvinnor) bara för att se hur det är att läsa en bok översatt från svenska till engelska xD



Message in a Bottle by Nicholas Sparks:
Theresa Osborne is divorced and disillusioned, but all that is about to change when she finsd a bottle on the beach with a mysterious love letter inside. What happens next is unexpected, and perhaps even miraculous - for it embraces all our hopes for finding someone special, for having a love that is timeless and everlasting...




2009-11-23
 02:17:55

Midnattspremiär av New Moon!

Guuuud vad jag älskade den!!! Jag vill bara se den om och om igen!!!!

Det här var min dag i torsdagds:
 
Först hade jag skola som vanligt från 7.50-3.43 och min tanke efter det var att och sova två timmar men så fick jag reda på att vi skulle ha träning från 4-6 så det blev inget av med det. Fast det gjorde inte så mycket, det är älltid kul att träna cheerleading, speciellt nu när vi tränar inför tävlingen.
Men iallafall, när man "flyger" (i stunts) får man världens adrenalin kick, och jag flög mycket under de där två  timmarna. Så när jag satte mig i bilen gick det upp för mig att jag skulle se New Moon och jag blev ännu mer hyper. Efter det kunde jag inte hålla tyst förrän Twilight startade kl 9, alltså ca 3 timmar. Man kan säga att Adinda var LITE irriterad på mig efter en stund. Jag hade inte visat min galna twilight sida för henne, stackarn hahaha xD
Men innan Twilight träffade vi ca 7 stycken andra från Custer som vi satt med, vi fick världens bästa platser btw. Det var riktigt mysigt att se Twilight igen på stora duken... minnen :D
Efter Twilight skulle det vara en timme tills New Moon, och tiden går GANSKA långsamt när man sitter där och kollar på klockan var tredje minut... Och inte nog med det så startade de all reklam 20 minuter försent vilket betydde att New Moon var 40 minuter försenad!!!
Men så äntligen började den och det var skratt och gråt genom hela den underbara filmen!!
Men.. det jag var samtidigt lite besviken, jag hade nog alldeles för höga förväntningar. Det var lite för många "fights" som inte hörde dit men största besvikelsen var definitvt slutet, jag visste att det skulle komma men inte på ett så oromantiskt sett det kan bli!!
Men Bara för att slutet var dåligt betyder inte det att filmen var dålig i sig, jag verkligen ÄLSKADE den, och det var sjuttioelvatusenen gånger bättre än Twilight, och ni som känner mig vet hur galen jag är i den!

Filmen slutade 02.35 på fredagen hehe och jag tyckte lite synd om Denny som skulle köra hem men enligt honom var han inte speciellt trött, men om jag ska var ärlig så kännde jag mig inte heller ett dugg trött, inte för att jag hade räknatt med det dock haha.. fast när jag la mig i sängen och blundade somnade jag på en gång. Den natten sov jag alldeles för djupt för att komma ihåg mina drömmar men varje natt sedan dess har jag drömt om New Moon. Plus att det finns så himla mycket som påminner om New Moon och Twilight att det är omöjligt att INTE tänka på dem 24 timmat om dygnet!

En annan sak, de har redan börjat sätta upp affisher för Eclipse som har premiär den 30 juni :D




Om ni inte har sett denna underbara film än, se den...

2009-11-20
 02:43:15

New Moon!!! <3<3

IM FREAKING OUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009-11-17
 01:07:48

seeeg!!

Sitter här och väntar och väntar på att trailern till en av mina få favoritböcker The lovely bones men den bara vill inte ladda  och jag vill bara se den nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


UPDATE:

okej, så nu har den äntligen laddat klart! Men den verkar seriöst inte så jättebra, inte i gämförelse med boken. Jag som verkligen hade sett fram emot den där filmen!!!

 

2009-11-15
 06:19:15

En lång vecka...

Och det har hänt mycket också...

♦ Det var 20 år sedan Berlinmuren revs
 

♦ Mupparna fyllde 40 år

 
♦ Custer Wildcats volleyball gick vidare till State för första gången i skolans historia


♦Veteran's Day! Firande av alla som är eller har varit i armeen (served their country), döda och överlevande.




♦ Talor Swift vann 4 awards på CMA Awards
 Musician Taylor Swift poses in the press room during the 43rd Annual CMA Awards at the Sommet Center on November 11, 2009 in Nashville, Tennessee.
Entertainer Of The Year
Female Vocalist Of The Year
Album Of The Year
Music Video Of The Year

♦ Och min älskade syster landade fel i en volt som resulterade i spricka i foten och gips i tre veckor 

Tycker så synd om dig min älskling!!! ♥♥♥♥♥♥♥

2009-11-09
 05:42:43

Amazing Race

Sunday November 8th, 7/6c at theCBS...

... Destination: Stockholm, Sweden!!




Sverige dyker upp överallt, sa jag inte att Sverige hade ett stort infltande på USA?

Gjorde Svenska pannkakor idag, de älskade det... Med lingonsylt, även fast jag aldrig skulle provat det haha xD
2009-11-08
 22:02:36

Holiday in phonelandia xD

Sverige har ett mycket större inflytande här än vad jag trodde.

I torsdags när jag kollade på Grey's Anatomy upptäckte jag något väldigt märkligt! Under reklamen (som kommer upp typ en gång var 5e minut) gjorde de reklam för RadioShack som säljer mobiler och annan electronik. Och jag kunde inte släppa att jag hade hört sången förut, plus att edt lät precis som Marcolioo (stavning?). och så nästa gång jag såg den konsentrerade jag mig verkligen och jag kunde inte komma på varför förrän i slutet av sången då jag hörde "äntligen är det jul, sluta stressa ha kul" !!

Gud vad jag flippade ur. Jag hoppade upp ur soffan och började skrika: OMGOMG!! ITS IN SWEDISH!!!!!
Och Denny som satt bredvid mig blev lite förvånad om man säger så haha

SÅ HIMLA SJUKT!! VEM HADE KUNNAT TRO DET?!!!


INTE JAG!!


Btw, jag hittade den på youtube:

2009-11-08
 21:50:24

TILL VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!

GRATTIS PÅ FARS DAG PAPPA!!<3<3

ÄLSKAR DIG MASSOR!!!!


2009-11-07
 01:12:07

L U C K Y M E!!!

hej hej, jag hade tänkt skriva världens inlägg idag men eftersom internet inte funkade gjorde jag annat oviktigt som titta på Notting Hill och äta nötter haha.
Men innan det, kl 8 hade jag faktiskt träning vilket var hur kul som helst... Delvis för att det var länge sedan, delvis för att vi tränade inför cheer competition 12e december (!) och delvis för att det mesta vi gjorde var stunts. Courtney (vår bästa cheerleader) kommer inte att vara med under basketball season för hon har teater och dans som krockar och det är verkligen tråkigt, kommer sakna henne massor men samtidigt får vi göra mer stunts och det är det ROLIGASTE med hela alltet hihihi :D

Imorgon är det final i Knowledge bowl så ni får änska mig lycka till för jag har inte lust att gå upp 5.45 imorgon bara för att komma sist!


En annan sak jag borde nämna.... J A G  H A R  B I L J E T T E R  T I L L ...*trummvirvel*... NEW MOOON!!!!!!!!

Midnattspremiären den 19e dessutom, kl 12.01 hihihi

OM BARA NÅGRA DAGAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

L U C K Y    M E!!!


2009-11-02
 04:44:07

To the one person that matters the most!

Whether sisters...

... live near each other or far apart,
they are there for each other
through everything that matters.
They are connected at the heart,
and no one can ever break their bond!!

2009-11-02
 04:18:56

Happy Halloween!!!

One day late....

Det var hur kul som helst att skrämma folk och ni skulle sett hur sjukt läskigt de hade gjort det!!!
DEt var seriöst bättre än spökhuset på Grönan!!!

Något annat som var roligt att se var hur alla var så engegerade, överallt girck det grupper med utklädda barn men ochså deras föräldrar klädde ut sig!!

Orkar inte skriva mer, men hoppas ni hade en lika bra halloween som jag hade!

Så här såg jag ut hahaha..