2009-06-28
 02:18:52

Godnatt!

Godnatt på er!!!

Har precis kollat klart på Benjamin Buttons otroliga liv....Väldigt sorglig tyckte jag!

2009-06-27
 20:43:22

Nya klockor.

Nu har jag bytt ut klockorna till vänster så att båda är digitala klockor.

Den översta, lila, är tiden i Custer. Så att ni vet vilken tid ni kan ringa mig när jag är där ;D

Och den understa, rosa, är tiden här i Sverige, så att jag vet när jag kan ringa er hehehe <3

2009-06-27
 20:24:53

A great bearhug to all of you ♥

Just det imorgon tar jag och Tovee tåget till Dalarna vilket betyder att jag inte kommer att komma hem på två och en halv vecka. Jag kommer heller inte ha tillgång på dator hela tiden, okej jag kommer ta med den men eftersom det är sommar och varmt är inte det första jag tänker göra att sätta mig vid datorn. Även om jag kommer sakna bloggen :D

Jag borde också kanske säga det att i USA kommer jag inte kunna updatera varje dag och anledningen till det är att jag självklart vill lägga ner mycket tid med att umgås med min värdfamilj och lära känna nya människor som ni kanske förstår. Sedan är det strängare regler på användning av dator där, inte för att jag vet vilka regler mina värdföräldrar kommer sätta upp men hur socialt är det att sitta framför datorn varje dag? inte speciellt.
Sedan tänker jag  undvika datorn mer för min egen skull. Att sitta uppdaterad om allt som händer här i Sverige medans jag just då bor i USA är inte så nyttigt, det kan göra att jag får mer hemlängtan och annat som är onödigt.

Men även fast jag inte kommer blogga lika mycket, lovar jag att blogga. Det är ju det den här bloggen är till för. Så snälla, fortsätt läsa och kommentera. Det gör mig så glad redan nu när jag får komplemanger och kommentarer över huvud taget men jag slår vad om att jag kommer bli tusen gånger gladare där, en bekräftelse på att det är flera som läser och att man inte är bortglömd helt.

Jag ville bara berätta det men som sagt,  sluta inte läsa bara för att jag inte kommer uppdatera lika ofta (jag är säker på att dem inläggen kommer bli mycket mer intressanta). Att följa bloggen på bloglovin är ett smart tips, då vet ni precis när jag uppdaterat hehe :D

TACK SÅ JÄTTEMYCKET FÖR ATT NI LÄSER MIN BLOGG, JAG UPPSKATTAR DET VÄLDIGT MYCKET!!!!!!!

A great bearhug to all  of you...

LOVE,

Fanny!!!!! ♥
2009-06-27
 20:03:37

Vad är äkta svensk mat?!

Hejsan!!

Idag har jag, Tove och Mamma tillbringat fem timmar på stan. KUL? Inte ett dugg. Okej det var roligt i början, det var länge sedan jag var på stan med mamma, men efter en stund tröttnade jag och det skulle ni också gjort. Tove skulle tvunget ha ett par speciella skor. På feetfirst hade dem i storlek 36½ men hon var självklart tvungen att kolla i varenda skoaffär i hela stan för att se om dem fanns i 36, EN HALV storlek mindre!!!!
De enda butikerna vi gick in i som inte var skoaffärer var H&M, akademibokhandeln och Megastore....PÅ FEM TIMMAR!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag ska ALDRIG gå in i en enda skoaffär igen, nej USCH!!!!!!!!

men jag lyckades få tag på lite iallafall. En bok till min värdfamilj som självklart hette Sweden haha, det var jättemånga fina bilder och bra text också!
Hem fick jag också ett vit och ett lila linne och en blus/t-shirt :D

En sak jag behöver hjälp med är: Vad är äkta svensk mat?! ... Och snälla säg inte köttbullar för det vet jag redan hahaha xD
2009-06-27
 01:50:06

Rechelle Lefevre

Rechelle Lefevre (Victoria) är verkligen en favorit hos mig, hon verkar så himla trevlig och dessutom ÄLSKAR jag hennes hår!

Här är en intervju med henne:



Jag har alltid undrat hur man uttalar hennes efternamn men härom dagen såg jag faktiskt en intervju med henne där de redde ut det, kommer inte ihåg var jag hittade den men så här säger man det iallafall:

Det är faktiskt ganska enkelt, man ska bara glömma bort att det finns ett r och ett e i slutet och alltså uttala det: Rechelle
2009-06-27
 01:43:42

New Moon ryck!

ÅÅÅ jag ÄLSKAR den här videon, nu får jag ett till "New Moon - ryck" JAG MÅSTE LÄSA DEN!!!

NEEEJ, kom precis på att Sara har den....Vad ska jag ta mig till?!!!!!!

2009-06-27
 01:11:09

Dagens roligaste :'D


- Ta inte illa upp om ni relaterar till det här, alla har olika smak -


Man med träningstajts joggar förbi....

Tove: Det är flera som har sådana där tajts på sig på ABA-loppet, det är så fult tycker jag....

Jag: Ja men, det måste ju bli fett varmt att springa i sådana?

Tove: Nej men dem har ju typ luftkontitionering i byxorna...



HAHAHAHA, som sagt...dagens roligaste!

2009-06-27
 01:06:32

Tjejkväll hemma!

Ikväll har vi haft en tjejkväll här hemma eftersom pappa är ute och seglar. Det var jättemysigt, vi åt gott (inte för att vi inte gör det annars men ändå), kollade på film, Step up.  Någon som har sett den och vill dela med sig av sina tankar?
Det är en av Toves favoritfilmer, näst efter The Notebook, och jag kände att jag kanske borde se den. Jag tyckte inte den var jättebra men inte heller dålig, en film jag kan se en gång men inte flera tror jag. The Notebook däremot är jättebra, helt klart värt att se, det är liksom en av de dära kända kärleksfilmerna, den nämns väldigt ofta i One Tree hill :D

Tidigare idag åkte jag och Tove till Nälstabadet, vi behövde komma till ett bad. Jag klarar inte av att ligga i solen utan att det finns vatten i närheten. Det var skönt men VÄLDIGT mycket folk!

Just nu sitter jag och beställer min "Team Edward" tröja, jag vill ha den innan jag åker. Och innan det beställde jag en bok, vi hade fått ett erbjudande från dalakraft så vi fick en bok helt gratis och varför inte passa på då. Det var ett ganska begränsat utbud och inga böcker på engelska fanns det heller men jag beställde ändå P.S. Jag älskar dig. Jag vet det låter sjukt konstigt på svenska "P.S. I love you" åter bättre men eftersom jag älskar filmen så mycket kunde jag inte låta bli!

Just det, jag har äntligen fått mina betyg. Jag tänker inte gå in på vad jag fick men jag kan säga att jag är nöjd så får ni dra egna slutsatser själva ;D
2009-06-26
 10:21:27

Alla OTH älskare, kolla hit!!!


Vem hoppar in istället för Chad Michael Murray och Hilary Burton?

Kolla videon!!!


2009-06-26
 10:12:51

R.I.P Michael Jackson!

Alla andra skriver om det och det borde jag med känner jag...

R.I.P Michael Jackson!!


2009-06-26
 01:55:00

MATILDA!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥

Idag fick jag också reda på att det var sista gången jag och Matilda skulle träffas över huvud  taget innan USA, som jag skrev innan så skulle vi säga hejdå den här veckan men jag trodde jag skulle lyckas att få Mamma och Pappa att åka hem en dag tidigare, vilket dem inte var så glada över.

Så vi träffades en stund, eller ganska länge, och vi lyckades hålla oss från att gråta tills det blev sista kramen, då brast det!!!

Det kändes så overkligt, att vi skulle säga hejdå där och sedan gå iväg åt olika håll, nej det går inte att föreställa sig!!

Men försök tänka er in i situationen (även fast ni ine kommer lyckas). Ni ska säga hejdå till er allra bästa vän, i kommer ite se varandra på ett helt år och sedan när ni kramats en allra sista gång, se henne/honom gå bortåt!!

NEJ, som sagt, DET ÄR OFÖRSTÅLIGT!!!!!!!!!!!

JAG ÄLSKAR DIG SÅ HIMLA MYCKET, MIN UNDERBARA MATILDA OCH DU FINNS ALLTID HOS MIG TROTS ATT VI BEFINNER OSS PÅ OLIKA SIDOR AV JORDKLOTET!!!!!

Du tillhör miig, BARA mig!!! ♥♥♥♥












2009-06-26
 01:31:17

Kanan med dem bästa!!!!

Ligger här alldeles knallröd och kallsvättig!

I onsdags åkte jag och Matilda ut till Kanan, Saras land. Jag skulle skrivit ett inlägg innan om det inte varit så att jag försov mig en timme xD
Största delen av tiden solade och badade vi, det förklarar min röda färg haha, fast jag har blivit brun med :D Det var supervarmt i vattnet också, 20-21 C!!!!!

Vi hade så jättejättejätte mysigt!! Det var sista gången vi alla tre gjorde något tillsammans innan Sara och jag åker till USA men det var ändå inte sorgligt, vi skrattade och pratade precis som vanligt vilket var jäteskönt!

Jag är så ofattbart trött nu så jag tänker inte skriva så mycket mer om det, utan istället lägga ut lite bilder, de ligger just nu ute på facebook så ni som känner mig kan ju kolla alla bilder där och ni andra kan snart kolla dem på min bilddagbok :D (orkar inte lägga upp alla här också)

ÄLSKAR ER SÅ OBESKRIVLIGT MYCKET!!!!! Bara så ni vet! :D ♥


























2009-06-23
 21:19:53

Saknar mina TV serier

Vad ska jag nu göra utan både Grey's Anatomy och One Tree Hill?!!

Några tips vore jättesnällt!

ONE TREE HILL ♥ - Fortsättning 14e September (USA)





GREY'S ANATOMY ♥ - Fortsättning 24e September (USA)


2009-06-23
 19:01:50

Veckans planer

Idag har jag varit på stan med Tove. Den här veckan har hon inga kompisar hemma så vi passar på att umgås.

Det vi planerat att göra:

Picknick
    - Rålis igår, lite fel väder dock men ändå mysigt.

Stan
    - Idag som sagt, hittade inte så mycket men det gjorde inget :D

Bada
    -
Det blir på fredag, antagligen Rödsjön eftersom Tove vägrar åka någonstans i närheten hehe :D


Imorgon ska jag och Matilda till Saras land vilket ska bli suuupermysigt. LÄNGTAR!!!!!!!!!!!!!!
2009-06-23
 00:19:17

Grey's Anatomy - Slut på säsong 5

Nu har jag sett klart på Grey's Anatomy Kristin!!

Det var inte såå det skulle sluta, det är inte vad Grey's Anatomy handlar om!!!!!!!!

2009-06-22
 21:15:36

A custer wildcat!

Nu har jag världens nyhet!!!!

Ni som flitigt följer min blogg (älskar er btw haha) vet att jag skickade in en video till Cheerleading i USA. Och nu har jag fått svar från huvudtränaren!

JAG KOM MED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I början av fotbollssäsongen kommer jag vara reserv och hoppa in när jag behövs men jag kommer fortfarande få träna med dem såklart. Sedan när de tycker att jag är klar att börja sätter de in mig i laget.
Och sedan får jag antagligen en plats i laget till basketsäsongen!!!!!!!!

I'll become a Custer Wildcat!!! <3


ÅÅÅ GUD VAD KUL DET SKA BLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
2009-06-22
 21:10:21

Charlie bit me!

Har ni sett den här videon? Jag har letat efter den jättelänge och niu hittade jag den av en ren slump...


....Så himla härlig video alltså!!
2009-06-22
 20:10:12

Inga betyg

Nu får ni från Rudbeck titta hit igen...jag har fortfarande inte fått mina betyg!!!!!!!


HAR NI?!
2009-06-22
 11:40:00

Misommarhelgen i bilder

Heej!!

Kom hem från Dalarna igår kväll, ett på natten hehe, och orkade bara inte blogga då!
Hoppas ni alla har haft en trevlig Midsommar, trots vädret...fast i lördags, då vi firade midsommar, var det faktiskt fint väder, OTROLIGT VA?! (om det är någon som verkligen ÄLSKAR att fira midsommar borde den spendera sommaren i Dalarna, där kan man åka runt i flera byar och fira midsommar i stort sett hela sommaren haha eftrsom alla firar olika dagar)
Jag orkar verkligen inte berätta allt vi gjort, inlägget skulle bli alldeles för platt då, först gjorde vi det och sedan det men efter det gjorde vi det och...ja ni fattar. Men jag tänkte att jag kunde lägga upp lite bilder från helgen, en bild säger ju faktiskt mer än tusen ord xD

By the way, är det inte lite tråkigt att det börjar bli mörkare nu? hehe


Blomplockning till midsommarstången


Tove & Kristin <3


Tove Kristin & jag


<3


Midsommarfirande hos oss :D


Joel <3


Stina och Erik


Kristin <3


Tove & jag


Eftersom det bara var vi som kom dit fick vi i stort ett klä hela stången själva!!


Tove <3


Små grodorna xD


Stranden hela dan igår :D


Kristin <3


Filippa <3


Kristin & Tove <3


<3


<3


<3


<3



<3


Att jag är kär, det visste ni väl redan? xD


Tove <3 ipod :D
2009-06-20
 21:14:09

Panic Room

Just nu bloggar jag hos filippa, har inget annat att göra men om det funkar ska vi se på Panic Room, har sett den förut men den är så bra så jag har inget emot att se den igen haha :D


Kristen Stewart är med tihi :)

2009-06-19
 17:44:57

Grattis Edward i förskott!

Eftersom vi här i Tasbäck inte firar midsommar förrän imorgon så kommer jag inte ha tid att skriva så mycket och dessutom slår jag vad om att jag kommer glömma det viktigaste på hela dagen så jag skriver det idag istället!

Jag har ju grattat alla Twilight-skådespelarna här i bloggen men imorgon är det ingen skådespelare som fyller år utan det är nämligen Edward Cullens Födelsedag, han fyller 108 år!!!


GRATTIS EDWARD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ♥♥♥♥♥♥ 

Han föddes i Chicago 1901 och hette Edward Anthony Mason, 1918 var han döende i spanaka influensan och Carlisle Cullen bestämmde sig för att göra honom till vampyr efter att Edwards mamma på dödsbädden bönat att bett Carlisle att hjälpa hennes son. Han fick namnet Edward Anthony Mason Cullen.

2009-06-19
 17:32:04

En månad - en dag till avfärd

Vet ni vad jag glömde skriva om igår?!!!

Igår var det exakt en månad kvar till den 18e Juli, dagen jag åker!! :D
2009-06-19
 14:19:16

KRISTEN STEWART GENOM ÅREN

Jag har inte sett många filmer med Kristen Stewart, okej några men inte i gämförele med hur många hon varit med i, men alla som jag har sett har varit superbra, hon är en sådan sjukt bra skådespelare och så cool personlighet dessutom!!!
  
Jag tänkte att jag skulle lägga ut en video här, Kristen genom åren, så får ni se vilka filmer som ska stå på eran "måste-se-lista" under sommarlovets regniga dagar (som idag), alla har iallafall en förtaplats på min!!!!

Kristen genom åren (de jag har sett är de överstrukna):

2001
♦ The safety of objects

2002
Panic Room
- Kristens stora gonombrott, och själv tycker jag den är väldigt bra!

2003
Cold Creek Manor

2004
Speak
Catch that kid

2005
♦ Fierce People
♦ Zathura

2007
In the land of women
The Messengers
♦ The cake eaters
♦ Into the Wild

2008
Jumper
- där var hon bara med några sekunder om jag minns rätt men tänkte jag kunde lägga till den ändå :D
♦ The Yellow Handkerchief
♦ What just happened
TWILIGHT
- VÄRLDENS BÄSTA

2009
♦ Adventureland

2009-06-18
 16:14:45

Avsked nästa vecka?!

Det här blir ett snabbt och livlöst inlägg men det får ni leva med.
Igår var jag hos sara på hennes avskedsfest, det var riktigt roligt. jag och Matilda stannade "lite" längre än alla andra och kollade på film, kom hem tio över två men det var så mysigt!! :D

Idag har jag tillbringat dagen med Saga, det var hur länge sedan som helst. Jättemysigt hade vi, det känns väldigt konstigt att säga hejdå nu när det är så pass "lång" tid kvar men på söndag åker hon till Nord Korea, fett kul!!

Något mer jag kom på, som jag gråter över när jag tänker på, är att jag kommer behöva säga hejdå till Matilda nästa vecka...NÄSTA VECKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igår grät jag floder när jag tänkte på den dagen då vi skulle säga hejdå och nu är det jättelite tid kvar!!

Jag åker nämligen på semester nästa vecka i två och en halv vecka vilket innebär att jag kommer hem den 16e och då har Matilda åkt till Göteborg och kommer hem den 19e, dagen efter vi har åkt!!!!!!!!

Nej, nu måste jag sluta skriva om det, jag känner hur tårarna börjar bränna bakom ögonlocken (det lät lite poetiskt, men det är sant)!

Om typ tio minuter åker jag till Dalarna och jag har ingen aning om hur mycket jag har tid att skriva men jag är tillbaka på måndag iallafall!!

Glad midsommar på er!! <3
2009-06-17
 12:09:58

senate på cheerleadingfronten

Tänkte informera er lite om det nya på cheerleadingfronten som en början på dan.

Idag fick jag ett mail från D&D där de berättade att de hade pratat med tränaren. Hon hade sett videon och tyckte tydligen jag var jätteduktig men hon skulle visa den för sin assistent tränare också och meddela nästa vecka om jag kommer med eller inte....



Svar till anonym:
jag skulle gärna lägga upp videos från när jag tävlar om ddet hade funnits några, de enda jag hittade var de där två från min "try-out" video. Däremot skulle jag kunna lägga ut videos på andra gymnaster, det kan dock ta ett tag för det är ganska mycket att ta hand om som du kanske förstår och snart åker jag på semester med min familj. Men jag lovar, att så fort jag får lite tid över ska jag se till att jag hittar några och lägger ut dem här. Jag tror nog att jag ska kunna fixa det nästa vecka.
Jag tycker det är jätterligt med önskemål så tack!!!
2009-06-16
 22:33:01

My Twilight obsession is getting worse!

Alltså mitt Twilight babblande har bliit ännu värre nu. De som känner mig vet att jag alltid kommer in på Twilight under ett samtalsämne och att jag jämt och ständigt har repliker i hjärnan men det har blivit mycket värre nu. Jag går rund och pratar för mig själv, repliker alltså, och det läskiga är att jag inte har samma replik på hjärnan utan de ploppar upp alla olika efetr varandra. Så först kommer till exempel "I planned to confront him, to demand what his problem was..." och precis där efter kommer "I had an adrenalinerush, it's very common, you can google it" följt av "I was unconditionally and irrevocably inlove with him". Och så håller det på...

My Twilight obsession is getting worse!

Jag tror att det beror på att jag har fixat The Twilight Saga på ljudbok och varje gång jag går någonstans med min ipod är det den jag lyssnar på.
Det är väldigt bra för min engelska dock, jag kom på mig själv med att prata engelska när jag kom hem, alltså inte med mig själv då utan med Tove haha. Bra början :D 

2009-06-16
 12:18:00

Eclipse online open call casting

För gannska länge sedan så öppnades, vet inte hur man ska översätta det, "Eclipse online open call casting", alltså för dem som vill gå på audition för rollerna Seth och Leah Clearwater. Och igår, lite sent men när man har över hundra olästa inlägg på blogglovin tar det tid att gå igenom, kollade jag på det, man fick också manuset till auditionscenen och guuuud vad kul det skulle vara att spela Leah tycker jag, har inte kännt så förut men hon verkar verkligen sjukt rolig att spela!!!  SYND BARA ATT MAN INTE BOR PÅ ANDRA SIDAN ATLANTEN....ÄN haha xD

Klicka på bilden för att kolla ni med, men tänk på att det är en scen ur Breaking Dawn för er som inte vill ha något avslöjat. Fast såå avslöjande är det dock inte!

2009-06-16
 11:36:03

Bring it on

Jag har inte fått något svar av värdfamiljen än, jag börjar bli lite nervös.
Jag undrar om jag har gett mig ut på för djupt vatten. Visst jag kan gymnastik, men Cheering?! NEJ! Det kanske är bättre om jag inte får plats...
Om jag får plats får jag väl hyra alla "Bring it on" - filmerna och lära mig lite iallafall, hur många finns det? Två? Tre? 

2009-06-16
 11:27:32

Någon som vill göra något?

Idag är det lite bättre väder, men inte lika varmt som jag hoppats på.

Jag försöker just nu få tag på någon som vill spendera denna dagen med lilla mig men hittills har ingen svarat.
2009-06-15
 23:19:48

Fashion against aids

Idag har jag spenderat de flesta timmarna med Tove inne i stan.
Vi gick bland annat på bio och såg 17 again, den var superrolig hahaha xD
Sedan letade vi runt efter HMs t-shirtar "fashion against aids", de fanns typ inga, bara några fåtal på vissa ställen men till slut hittade vi på Divided i gallerian.
Jag älskar min, jag valde att ha min i killmodell och svart, den är designad av Yelle.

Om ni inte har en redan tycker jag ni ska springa iväg till närmaste HM nu, 25% av pengarna går till arbete mot aids!
Och ni kan inte skylla på att de är för de flesta kostar bara 149 kr, den dyraste är Yelles för tjejer som kostar 199 kr och den billigaste är Estelles tan-top på 98 kr!

VILKEN VÄLJER NI?!


Den här köpte jag!


Se alla tröjorna på www.hm.se
2009-06-15
 20:53:20

Elisabeth Reaser fyller 34!

Hej allihopa!!!

Tänkte börja dagens första inlägg med att gratta Elisabeth Reaser som idag fyller 34 år :D

GRATTIS!!!!!!!!!!!

Elisabeth Reaser spelar, som många säkert vet, Esme Cullen i Twilight. Hon är också bland annat med i serien The ex list på TV400 och (det har jag nämnt förut) har även gästspelat i Grey's Anatomy delar av säsong 3 och 4.


2009-06-14
 20:53:43

HAR NI SAMMA PROBLEM MED VIKINGARNA SOM VI HAR MED INDIANERNA?!

Jag glömde nämna en väldigt rolig sak....

Med på mötet var också studenter som nyligen varit i USA och de berättade om roliga frågor som amerikanare ställt om Sverige.

Den roligaste frågan var:

....Ni kommer skratta på er!!!

HAR NI SAMMA PROBLEM MED VIKINGARNA SOM VI HAR MED INDIANERNA?!


HAHAHA Jag dog!!! xD
2009-06-14
 20:27:18

Rudbeckare!!!!

By the way.....


Är det någon från Rudbeck som har fått sina betyg än? Jag har inte fått dem!!!

STÖRANDE!!!
2009-06-14
 20:00:30

En liten update

Ja, som sagt så har jag haft fullt upp den här helgen och nu tänkte jag bara ta en snabb uppdatering.

Först i fredags följde jag med Matilda och Sara på onstage i Abrahamsbergskyrkan. Även fast det (tydligen) var lite folk där så var det väldigt roligt, det är det alltid att umgås med mina älsklingar, men dessutom är deras kompisar så snälla och framåt, man känner sig alltid så välkommen!!
Därefter gick vi hem till Matilda och sov över där, såå himla mysigt att umgås med er.
Och på lördagen var det igentligen tänkt att vi skulle till banken men det blev inte av så jag stannade ganska länge hos Matilda och softade lite bar, kollade på Twilight, spelade monopol och åt lunch...kommer verkligen sakna dig, kommer sakna er alla!!!

På kvällen var vi bortbjudna "kusinträff", inte mina kusiner då utan pappas och så deras familjer. Det var roligare än jag trodde det skulle vara, inget illa menat!
Till en början gjorde vi inget speciellt, bara pratade lite åt chips haha men senare på kvällen hyrde vi film, SPEAK, Med Kristen Stewart i huvudrollen. Hon är verkligen min favoritskådespelare, hon klarar verkligen alla olika sortes roller, jag avgudar henne haha xD
Men iallafall, det var en av de bästa filmer jag någonsin sett, så, så rörande på något sätt! Verkligen ett tips på film!
Så klantig som jag är så var inte kvällen helt perfekt, SÅKLART! När jag skulle gå ner för en trappa med en skål skivad ananas i ena handen och mobilen i andra var det så halt att jag halkade på näst översta trappsteget och, bokstavligt talat, rullade ner för de återstående tio trappstegen. Lyckat va? Jag slutade med huvudet neråt, en dunkande axel och blåmärken på i sort sätt hela kroppen men mer var det inte...ja, det är inte så ovanligt för att vara mig. Min pappa brukar alltid fråga mig om jag fortfarande växer. och det är inte  en komplemang. För er som inte förstod så är man väldigt klantig när man växer mycket och har svårt att kontrollera kroppen. Fast igår var han en av tre, tror jag, som såg mitt fall och blev väldigt rädd, för det såg tydligen lika otäckt som det kändes.

SKEAK...SE DEN!

Speak, sammanfattning:
När Melinda Sordino kommer tillbaka till skolan vet hon att hon är utstött. Allt på grund av att hon förstörde en fest när hon ringde polisen. Ingen bryr sig om att fråga henne varför hon ringde och Melinda själv har slutat prata. Skolarbetet bryr hon sig inte om, endast bildlektionerna har någon mening för henne. Men när hon ser sin före detta bästis Rachel bli ihop med Andy Evans bestämmer hon sig för att berätta vad som hände på den där festen.
2009-06-14
 19:24:54

Förberedelsemöte

Nu har jag precis kommit hem från ett fyra timmar långt förberedelsemöte inför USA. Det var väldigt skönt, verkligen. Det mesta hade jag fått reda på innan men det var ändå skönt att få allting på en gång.
Just nu har jag en väldigt blandade känslor, ena stunden pirrar det i magen av nervositet och "nej jag behöver mera tid" men en ny känsla som kom upp idag var "ååå jag vill åka nu" och "kan det inte bli juli snart", Det ska bli så himla roligt!!!!!!!!!


Jag kollade precis min mail också och jag blir alltid lika glad när jag ser att jag har ett oläst mail i inkorgen och den här gången lite extra efterson rubriken var: "update on cheerleading‏". De skrev att de hade tagit kontakt med Cherri, cheerleading tränaren via telefon för att se till att hon fick min video. ÅÅÅÅ jag känner verkligen att jag har fått världens bästa familj, de gör verkligen ALLT för att jag ska trivas och de skriver minst tre gånger i veckan, ofta mer. Dett känns nästan som att vi redan känner varandra, jag längtar verkligen efter att få träffa dem nu!!
Men åter till cheerleadingen, de har inte hört något från Cherri än men de ska ringa imorgon igen så antagligen får jag reda på om jag kommer med eller inte på tisdag med tanke på tidsskillnaden.
När jag gjorde videon var jag jätterädd att det var för lite eller att jag inte var tillreckligt duktig men när så många nu har sett den och varit väldigt imponerade börjar jag få iallafall lite självförtroende, men jag vill verkligen inte få för höga förhoppningar, för det kan ju hända att jag inte kommer med och då vill jag inte bli jättebesviken.

Så det var lite uppdateringar på USA fronten. Jag vet att jag varit jättedålig på att uppdatera men jag har haft fullt upp.

Ha det bra!! :D
2009-06-12
 16:53:14

Locked out...

Tjaba tjena hallå...vi säger så...!

Vet ni vad jag har gjort idag då? Oke det ser ni på rubriken men ändå, jag och Tove låste oss ute hehe, utan varken mobil eller klocka haha. När mamma kom hem hade vi väntat i en timme.
Tur att Tove hade med sig sin nya kamera så att vi hade lite tidsfördriv xD

En annan sak som var lite roligt var att Tove skulle på fest hos två kompisar, och det började klockan fyra. Mamma som suttit i kö kom hem kvart över fyra och hon hade varken packat eller köpt present...Ooops! :D

Haha jaa, då har man iallafall gjort det också xD

KAN FOTFARANDE INTE FATTA ATT JAG SKA TILL HAWAII!!!!! A dream come true!! <3
2009-06-12
 16:35:37

try out

2009-06-12
 11:42:23

JAG SKA TILL HAWAII!!!!!!!!!!!!!!!

Alltså ni kommer inte tro det, det är knappt så att jag inte tror det!!!!!!
Jag har fått ännu ett mail fån min värdfamilj i USA och den här gången fick jag storslagna nyheter....

VI SKA TILL HAWAII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De känner tydligen någon som äger en miljondollarsvilla där med egen pool och tennisplan!!!!!


Fatta, JAG SKA TILL HAWAII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009-06-11
 23:52:45

Godnatt!

Nu ska jag snart sova, det gick inte speciellt bra med videon. Filerna var i fel storlek så det funkade inte.....typiskt det händer ALLTID mig. Nu måste jag skynda mig för imorgon MÅSTE den komma iväg!!!!!

Jag lägger in en bild på Kristn Stewart bara för att jag älskar henneoch för att jag måste komma på bättre humör!

Nähej, inte ens det fick man göra för då hänger sig datorn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

 
2009-06-11
 20:53:05

Guess that star...

Titta vad jag hittade!!!!

So...who is it this time? xD

Före...



Efter...


Och stjärnan är....inte speciellt svårt men, men...KRISTEN STEWRT!!!

Bilderna är från hennes skolas årsbok när Kristen gick i sjunde klass :D
2009-06-11
 14:54:17

gymnastik på gräsmattan...

Nu har jag precis kommit hem från våran filmning, vi fick lite publik från arbetsgubbarna mitt över gatan hahah xD

Jag får se om jag lägger ut videon här sedan, jag gjorde, rondat flickis flickis på gräsmattan!!!!!!! Det var liksom ett och ett halvt år sedan jg tränade sist och inte ens då hade jag kunnat drömma om att göra det!!!!!!!!

Angående videos från USM förra helgen hittar jag inget men jag håller fortfarande utkik!!

Nu ska jag försöka sätta ihop ella videos till en, någon som vet ett bra program man kan använda?
2009-06-11
 11:34:52

Who Would you rather date?

Själv är jag som sagt 100% Team Edward, fast det vet ni väl redan?!





Var bara tvungen att lägga till det här...nu finns det nämligen Twilightblöjor att köpa!!

Det är väl ändå att gå lite för långt? Eller?


Man kan köpa dem på Etsy.com...klicka på bilden för att komma dit xD
2009-06-11
 11:28:16

Sommarlov

Första dagen på sommarlovet då.....

....Idag ska jag och Tove göra en video att skicka till USA, det börjar dra ihop sig nu!!

2009-06-10
 23:04:45

Sista gången jag.....

...klev in genom ingången på Rudbecksskolan...
...klev ut genom ingången på Rudbecksskolan...
...trängdes med elever för att komma in i aulan...
...gick i skolans korridorer...
...åkte mosad av elever bussen från skolan...
...TRÄFFADE MINA KÄRA KLASSKOMPISAR SOM JAG KOMMER SAKNA JÄTTEMYCKET!!...

...På VÄLDIGT länge!

Ja det blev många "sista gånen" idag efter som det var skolavslutning. Jag var nog den enda som tyckte det iallafall var lite sorgligt.

För flera veckor sedan lovade jag och Emma att vårat första dopp skulle bli i Edsviken på skolavslutningen...Idag alltså, och jag håller alltid vad jag lovar haha så självklart, trots det fula vädret har vi idag badat, YAY....Känner mig stolt xD
Det var fett kul, vi skrek båda två, sprang upp och kollade på varandra, skrek lite till och ner i vattnet igen hahaha!!
Sedan klockan halv fem skulle vi träffa alla i "besatt av twilight" vilket också var väldigt roligt, vi gjorde bland annat en jättefin banderoll som "vi" ska ha på New Moon premiären...Jag blev verklgen avundsjuk, jag tror jag åker hem till premiären och åker tillbaka dan efter xD

just det, visste ni att Rudbeck har många kontakter utanför världen hahah xD




2009-06-10
 21:36:47

Guess that star....


Förut har jag visat bilder på Robert Pattinsson och Jackson Rathbone som små och här kommer en till på ingen mindre än....

Ja, vem?!!

Det är inte så svårt...

Före...


Efter...


Det stod iochförsig på bilden men...ingen kan väl ha misstagit sig....Självklart är det Taylor Lautner, vår egen Jacob Black!!!

Nu får det ta och komma lite bilder på tjejskådisarna också, jag har sett bilder på Kristen dock, kan försöka leta upp dem men vi får se om jag hittar vad ag söker....


Taylor Lautner i fjärde klass :D
2009-06-10
 21:22:58

Is Dakota Fanning Too Old For Jane?...

NEJ!!!!!!!!! Hon är helt perfekt, ELLER HUR?!!!

2009-06-10
 06:16:15

Skolanslutning

Fint väder att ha kolavslutning i.....

2009-06-09
 21:48:42

Skolavslutning imorgon!

Nu ska jag ta och dusha innan jag går och lägger mig...

Imorgon är det skolavslutning och taskiga som de är börjar vi tjugo ver åtta vilken innebär att jag måste gå tio i sju och gå upp tjugo i sex!!!!!
2009-06-09
 21:45:58

Kristen i ny frisyr!

Har ni sett KStews nya frisyr?!

Hon passar bättre i långt tycker jag...fast det kanske är för att hon spelar Bella :D

2009-06-09
 20:11:53

The Ex List

Just nu går det en serie på TV400, The Ex List, där Elisabeth Reaser (Esme Cullen i Twilight) spelar huvudrollen....

2009-06-08
 22:46:05

I dream about being with you forever <3

Is that what you dream about?...Becoming a monster?

No...I dream about being with you forever!


Nu är det 164 dagar, 9 timmar, 13 minuter och 53 sekunder kvar!!
2009-06-08
 16:58:55

inga fler lektioner.

Nu har jag haft min sista lektion på rudbeck....
Det känns konstigt, jag har liksom ite riktigt fattat att jag åker om lite mer än en månad...HELT SJUKT!
2009-06-08
 08:23:14

Åtta månader ♥ .....

Idag är det åtta månader sedan jag började läsa Om jag kunde drömma....haha, gud vad knäpp jag är xD

2009-06-07
 21:45:41

Rundtur i Custer

Titta vad pappa hittade!!

Rundtur i Custer!



Till Johanna: Menar du tävlingen?! Isåfall vet jag inte riktigt, jag kan försöka leta reda på någon film på internet, ska verkligen försöka komma ihåg det! :D
2009-06-07
 20:32:49

Sound of music ikväll :D <3

Nu tänkte jag säga godnatt haha!!
Jag vet, klockan är bara tio över åtta men jag blev¨så trött av att hålla på med spanskan så jag bestämmde mig för att lägga mig och kolla på film, Sound of music fick det bli, innan middagen såg jag på extramaterialet på Twilight dvd...alltid lika bra!

Imorgo är sista riktiga skoldagen och skåpen ska vara tömda, eftersom jag var borta i torsdags och kom till skolan efter lunch i fredags har jag inte haft tid att tömma det vilket innebär att det blir mycket att bära hem sedan...
Men på tisdag är vi lediga och på onsdag skolavslutning. Då kommer jag inte se Rudbeck på mer än ett år!! Det känns faktiskt lite sorgligt, Rudbeck is growing on me (antar att bara twilight-nördar fattade det där!)...

Aja nu ska jag kolla på filmen!

byebye <3


PS ni som inte sett Sound of music är galna!
2009-06-07
 16:53:45

Älskar den här låten!

En av låtarna på skivan vi gav till Matilda:

Vitamin C - Graduation song: Friends Forever

2009-06-07
 14:59:09

USM i Ystad!

hej igen!

Just nu sitter mamma, pappa, mormor och morfar i vardagsrummet och kollar på livesändning från finalen i Ungdoms SM i gymnastik som i år hålls i Ystad. Jag ska också gå ner snart, fast när Brommagymnasterna kommer, jag vill självklart se min älskade lillasyster men orkar inte kolla på alla andra. Plus att jag har spanska till imorgon, redovisning om Tierra del Fuego...inte för att det är speciellt viktigt men man måste ju veta lite om det haha....

Tillbaka till tävlingen då. Den började igår då det var 39 lag som tävlade, åtta av dem gick vidare till dagens final och Brommagymnasterna kom vidare med 0.05 marginal. Tove var helt överlycklig, eller jag fich inte höra det men på mammas förklaring var det ganska uppenbart. Hon hade tydligen skrikit som en galning i telefon haha :D
Men även fast dem kommer sist i finalen, inte för att jag har någon aning om hur de ligger till just nu, så är ju det en asbra placering det med...jag menar 8e bäst i Sverige?

Ojdå, jag märker att jag låter väldigt mycket som en stolt, skrytande storasyster men visst är de duktiga ändå?!

Nu säger jag iallafall lycka till till dem och håller tummarna för att alla klarar sig oskadda...haha, och helst hamnar på en hyfsat bra plats ofc! :D

LYCKA TILL BROMMAGYMNASTERNA!!



UPDATE: Nu är det avgjort...Brommagymnastera kom på 7e plats av 39 lag, sjukt bra jobbat tjejer!!!
2009-06-07
 12:42:28

Lite bilder!

YAY...Nu har jag fått tag på bilderna :D


Jordgubbar på Skansen :D


Sara och Matilda "hoppar"... jag är den dåliga fotografen xD


haha...Sara och jag "hoppar", den här gången är det Matilda som inte kan fota haha, nej, jag skojar bara sötnosen, du är jätteduktig! :D


Sara lyckades iallafall xD


Matilda låste in oss hos björnarna <3


Underbara Matilda. LOVE YOU! <3


VAMPYRER!!!!!!!!! <3<3


Jag, Sara och tröjorna...visst blev de fina?! <3


På baksidan tröck vi händer :D


Titta så fina vi blev...jag ville såå gärna kladda någon i ansiktet men snäll som jag är avstod jag xD


Söta Sara....ÄLSKAR DIG MED!!! <3
2009-06-07
 11:27:43

Gårdagen med er! ♥

Godmorgon på er...eller klockan är elva men ändå!!

Igår firade vi ju Matilda som jag sa tidigare. Hon hade ingen aning om vart vi skulle och när vi satte oss på t-banan fick hon ta på sig en ögonbindel och lyssna på HÖG musik haha, Hoppas du inte fick tinitus haha...
Det tog oss mer än en timme att ta oss till Skansen haha, först tog vi t-banan till Fridhemsplan, sedan buss 69 till Sergels Torg och därifrån buss 47 till Skansen. det tog lång tid men roligt var det!!!
Vi hade verkligen jättemysigt på skansen och tur med vädret hade vi också, det var tom så att solen tittade fram!
Sedan åkte vi hem till Sara och åt middag, kollade på film och gav Matilda sina presenter såklart.
Sara och jag hade gjort t-shirtar med en bild och målat lite på den och även en skiva med låtar som betyder något för oss...minnen osv, så att hon har att lyssna på medans vi är borta i USA! :D

Filmerna vi kollade på var riktigt bra, men om man inte gillar att gråta till filmer ska man inte se dem...
Först såg vi P.S. I Love You, och GUUUD vad jag grät! Genom hela filmen dessutom...RIKTIGT BRA!!!
Det handlade om ett par som verkligen älskade varandra. När han dör i en hjärntumör blir hon helt förkrossad, men på sin 30-årsdag får hon ett inspelat band av honom. Han ska skicka  brev till henne och hon måste lova att göra exakt som det står i dem...Och varje brev avslutas alltid med "P.S. I Love You".

Den andra filmen vi såg var Pojken i randig pyjamas och den var isstället sjukt hemsk!! Den handlade om två åttaåriga pojkar under andra världskriget. Den ena, Bruno, tillhörde en rik familj där pappan var SS soldat, de bodde några kilometer bort från ett konsentrationsläger. Den andra pojken, Schmul (tror jag det stavades) var jude och var fånge på konsentrationslägret. Bruno som har utsikt över lägret är nyfiken och undrar varför "bönderna" har raniga pyjamaser på sig, så han går på upptecktsfärd dit och träffar Schmul....
Den var jättebra, verkligen, men såå hemsk!!

Vi tog massa bilder under dagen, men med Matildas kamera så så fort hon lagt ut bilderna lovar jag att lägga ut dem här!


P.S. I Love You


Pojken i randig pyjamas
2009-06-06
 09:30:55

Måste gå!

Ett jättesnabbt inlägg nu, ska åka till Sara om en halvtimme och jag är inte klar än, har inte ens ätit frukost xD

Men så idag ska jag och Sara fira Metilda som fyllde 17 den 14 maj (var påväg att skriva 14 den 17 maj haha men det skulle bli lite fel xD)
Men det är det enda jag kan säga nu eftersom hon läser min blogg..jag vill ju inte förstöra något!!

Så nu måste jag sluta men jag hoppas jag skriver imorgon :D

BTW, förlåt för dålig uppdatering men jag har haft fullt upp de senaste två dagarna....hoppas ni förlåter mig :) ♥



Tack Johanna för kommentaren, jag blev verkligen jätteglad!
Ja, jag visste att Elisabeth Reaser (Esme i Twilight) är med i Grey's Anatomy, jag uppteckte det för några månader sedan faktiskt. Det är så kul när man ser skådespelarna i andra serier/filmer haha, i onsdags var Jackson Rathbone (Jasper i Twilight) med i Criminal minds också :D
2009-06-03
 22:29:20

SWeet dreams everybody.....

....  about Edward ofc!!


Det ska iallafall jag ha ♥


Om 169 dagar, 9 timmar, 30 minuter och 42 sekunder sker det!
2009-06-03
 21:06:23

Reaktion av Trailern....

För er som inte är stora Twilight fans borde se den här, DET ÄR VÄLDIGT LIKT MIG!!!!

Om inte jag sett trailern tidigt på morgonen och alla sov hade jag reagerat på samma sätt, igår när jag hade sett den tusentals gånger redan sprang jag runt i hela huset och skrek och hoppde av lycka, det finns vittnen, och varje gång jag ser den så kittlar det i benen!!

Inse fakta, DET HÄR ÄR VI TWILIGHTERS....DEAL WITH IT!!!!!!!!!!!!!!! xD


2009-06-03
 20:32:24

EF Language and culture camp

Sara visade mig den här videon idag om EF Language and Culture camp och det verkar verkligen super bra!!!
Jag är såå glad att jag kom med!


2009-06-03
 14:00:27

MTV movie awards på tv

Sitter och kollar på MTV movie awards på MTV nu hehe, jag kom tio minuter försent men jag spelar in det så jag får kolla på början när det är slut haha...
Det är en sak att se massa klipp på internet men att se det på tv är helt annorlunda, tänk att se New Moon trailern på TV....CAN'T WAIT!!!!!!!!!!!!

Så om ni är hemma, sätt på TVn nu!!!

Just nu tar Robert Pattinson och Cam Gigandet emot priset för bäst fight!



Andra tider den visas på MTV är:

Torsdag 4/6 @ 13:30
Torsdag 4/6 @ 19:05
Fredag 5/6 @ 14:30
Fredag 5/6 @ 23:30
Lördag 6/6 @ 09:00
Lördag 6/6 @ 16:25
Söndag 7/6 @ 09:00
Söndag 7/6 @ 16:25

HELT KLART VÄRT ATT KOLLA!!!!!

2009-06-02
 18:16:35

Det började i en dröm för exakt sex år sedan...

Idag är det en sjukt viktig dag....

Den 2 Juni för sex år sedan (2003) hade en väldigt speciell person en dröm om två personer på en äng i skogen. Den ena var en helt vanlig tjej och den andre.....en otroligt vacker, glittrande vampyr.
Dessa personer hade två dilemman:
1. De var förälskade...
2. Hon svävade i livsfara då han ständigt törstade efter hennes blod....

Den väldigt speciella personen är förstås Stephenie Meyer och drömmen var början på vad "vi" idag älskar så mycket (eller hur? xD )....TWILIGHT!!!! ♥




Läs mer om hur Twilight gick från en dröm till en hel bokserie bestående av fyra böcker på Steghenie Meyers hemsida här!
2009-06-02
 17:06:31

Ibland önskar man att man var kändis....ibland inte!


Rob lämnar LA och flyger till NY


Stackarn....
2009-06-02
 17:04:30

Muse till sverige

NU blir jag såå ledsen!!!

Muse kommer till sverige och jag är i USA!!!!! :(

För er lyckostar som är i sverige...
....De kommer spela i Stockholm den 24 oktober och biljetterna släpps på fredag, 5 Juni.

Ha så kul *Lite ironi där*

2009-06-02
 13:36:26

Harry Potter och den flammande bägaren...

För inte så länge sedan kom jag hem från skolan, jag var ju hemma igår och skulle varit det även idag det inte skulle variit så att mentorsgruppen skulle grilla, jag blev lite arg när det inte blev något men vad ska man göra? titta ut så förstår ni nog...
Fast nu är jag sjukt trött och håller på att somna, jag tror jag ska koka lite nudlar och sätta mig och titta på Harry Potter och den flammande bägaren. Jag började på den igårkväll men hann inte klart.



Robert Pattinson som Cedric Diggory i Harry Potter och den flammande bägaren :D
(Den egentliga anledningen till att jag ser den ;D )
2009-06-02
 13:05:52

Lite mera xD

Jag tror att jag redan har lagt upp den här videon men om jag inte minns fel så funkade den inte. Iallafall så får ni stå ut med en video till! :D

2009-06-01
 20:21:38

Så reagerade vi twilighters...eller hur?!

Det här får verkligen bli det sista, jag lovar...kände mig bara såå tvungen eftersom jag reagerade på typ exakt samma sätt när jag såg trailern!!!!!

2009-06-01
 20:18:56

Mer Mtv movie awards...

Förlåt, nu har jag verkligen bombat er med Twilight men jag kan verkligen inte hjälpa det, det är det enda som hjälper mot den här hysteriska längtan!!!!!

Och och jag ber om ursäkt men jag kan inte låta bli.....


  
2009-06-01
 17:33:45

videos från MTV movie awards 2009

Det här är vad jag har sysslat med idag!!




Se alla 16 klipp här. Nästan alla handlar om Twilight, men I can't blame them ;D
2009-06-01
 17:19:10

behind the scenes <3

2009-06-01
 10:41:59

SJUK...

Sjuk idag, inte ett dugg kul!
Det känns som sandpapper i halsen och när jag hostar, vilket jag gör i stort sätt hela tiden, blir det inget annat än värre, min näsa rinner ständigt och huvudet värker också....JAG HATAR DET VERKLIGEN!!
Inatt var den värsta natten i mitt liv...tror jag, iallafall som jag kommer ihåg. Jag hostade typ hela tiden, hostmedicinen hjälpte iochförsig lite men inte tillräckligt för att låta mig somna och det var sjukt varmt. Men jag lyckades iallafall somna...tills telefonen ringer, TELEFONEN RINGER 00.40!!!!!!! OCH I MITT RUM!!!!!!!!!!!!!! Jag blev så arg när jag fick reda på att det var pappas jobb, hallå dem kan ju inte ringa hem till oss mitt i natten fattar dem väl?!! Efter det kunde jag inte somna för mitt i all förkylning så får jag världens magkarranfall och vet inte vart jag ska ta vägen men jag springer ner och proppar i mig en banan, som inte hjälpte, snarare tvärt om och har ni försökt somna när det känns som om någon sticker en kniv i mellangärdet på er?! Jag kan säga att det är näst intill omöjligt! Till slut hittade jag ett sätt som gjorde mindre ont. Jag lade mig på rygg och tryckte knäna mot bröstet och gungade från sida till sida, och så somnade jag tillslut!
Det var verkligen tur att jag tog nässprej innan jag gick och lade mig, att inte kunnat andas pga att jag varit täpt hade ju verkligen varit pricken över i:t.

Hoppas ni mår bättre än jag!! Nu ska jag ta igen lite från MTV Movie Awards!!

btw. Någon mer än jag som inte kan sluta kolla på trailern?!!!


KStew på röda mattan, jag diggar verkligen hennes stil med den där snygga, röda klänningen och så vanliga converse till :D
2009-06-01
 09:36:56

TWILIGHT ägde hela galan!!

Hahahaha som många säkert redan vet så ÄGDE Twlight alla andra, av 6 nomineringar (sammanlagt 10 kategorier) tog de hem 5 guldpopcorn. Alla förutom för Best song from a moive, även fast jag tycker Paramore helt klart var värd det!!

TWILIGHT PÅ MTV MOVIE AWARDS 2009

♥ Breakthrough Performance Male - Robert Pattinson (fast jag tyckte Taylor skulle vinna)

♥ Best fight - Cam Gigandet & Robert Pattinson
Best Kiss - Kristen Stewart & Robert Pattinson
Best Female Performace - Kristen Stewart
Best Movie - Twilight
Best Song From A Movie - Paramore  "Decode"


Här kan ni se alla 5 klipp (i en video) från galan då de tar emot alla de fina prieserna :D




För er som inte trodde det innan, visst tror ni mig nu? TWILIGHT ÄGDE VERKLIGEN HELA GALAN hahaha

Och ni som fortfarande inte har läst alla böckerna än, konstingt nog så vet jag flera stycken....borde verkligen göra det, de är ett MÅSTE precis som det är ett måste att ha sett filmen, som jag verkligen hoppas ni har gjort!!!!

GOOOO TWILIGHT!!!!! <3<3<3



UPDATE: Videon funkar inte längre men högre upp, i inlägget: "lite mera xD " har jag lagt upp en som funkar...
För att gåå direkt till inlägget, klicka här! 
2009-06-01
 04:50:11

NEW MOON TRAILER - ÄNLIGEN HÄR!!!!! OMG!!!!!!....


OMGOMG!!!!!!!!!!!!! Det är nästan så man gråter alltså, jag kan verkligen inte fatta det...DEN ÄR ÄNTLIGEN HÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag vill helst av allt bara skrika rakt ut!!

Jag varnar er, när man har sett den en gång, då går det inte att sluta trycka på play, jag har redan sett den minst tjugo ggr....

SOM JAG LOVAT........

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD

THE OFFICIAL NEW MOON TRAILER!!!!!!!


Helt otroligt alltså.....det här gör  mig galen. 20 NOVEMBER?!!!!!!!!!!!! HUR SKA JAG KLARA MIG?!!!!!!!